Genel

Tuğba Ekinci’den Tarkan’a Eleştiri: Neyine Çığlık Atıyorlar

Tuğba Ekinci’den Tarkan’a Eleştiri: Neyine Çığlık Atıyorlar. Tarkan’ın şarkı söylemekten bıkmış olduğunu iddia eden Tuğba Ekinci’den şok sözler. Megastar Tarkan 3 sene sonra ilk kez sahne aldı. Hayranlarının çığlıkları içerisinde sahneye çıkan Tarkan’ın konserine Tuğba Ekinci’den olay yorum. Tuğba Ekinci “Neyine çığlık atıyorlar, anlamıyorum. Şarkı söylemekten bıkmış sizde sizi seviyor zannedip duruyorsunuz.” ifadelerine yer verdi. Tuğba Ekinci’nin söylediklerinin ardından onu destekleyen de oldu, söylediklerine anlam veremeyen de oldu.

Koronavirüs pandemisinden korunmak için ailesi ile beraber yurtdışına taşınan Megastar Tarkan 3 senedir gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Ünlü şarkıcının sahne performansının ardından Tuğba Ekinci’den bir yorum geldi. Bu yorum sosyal medyada gündem oldu.

Disney Plus’un lansmanına katılan Tarkan performansı ile ünlü isimleri coşturacak anlar yaşattı. Tuğba Ekinci ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. “Bunun neyine çığlık atarsınız anlamadım ben, şarkı söylemekten sıkılmış, sizde sizleri seviyor sanıyorsunuz.” ifadelerine yer verince bu sözleri sosyal medyada tepki gördü.

Beyaz gömleğin üzerine giymiş olduğu ışıltılı ceketi ile dikkatleri üzerine çeken Tarkan lansmana gelen ünlü isimleri coşturdu. Yaptığı danslarla da adından söz ettiren ünlü şarkıcı bomba gibi bir dönüş yaptı. Sevilen şarkılarını söyleyen ünlü şarkıcı kıvrak dansı ile dikkat çekti.

Megastar Tarkan’ın dün akşam verdiği konserlerinden milyonlarca lira kazandığı açığa çıktı. Disney Plus’da yapmış olduğu anlaşma gereği platformun hem marka yüzü hem de reklam yüzü oldu.

Marvel içerikleri, Star Wars, Disney imzalı yapımlar, Pixar, National Geographic içerikleri, klasik diziler, yakın dönemin öne çıkan dizileri, ödüllü klasik filmler, yerli yapımların yer alacağı Disney Plus’un lansmanına Pınar Deniz, Aslı Enver, Demet Özdemir, Hande Erçel, Cansu Dere, Eda Ece, Melis Sezen, Burak Deniz, Buğra Gülsoy, Engin Akyürek, Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü isimler de katılım gösterdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu