Genel

Survivor’da Finalistler Kimler Oldu Survivor’da Finalistler

Survivor'da 29 Haziran kim elendi?

Survivor’da Finalistler Kimler Oldu Survivor’da Finalistler. Survivor All Star Büyük final öncesi heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 29 Haziran günü ekranlara gelen bölümde yarı final heyecanı Tersane İstanbul’da oldu. Batuhan, Ayşe, Nisa ve Adem SMS oylamasına çıktı. Survivor’da iki isim yarışmaya veda ederken finalistler ise belli oldu. Survivor’da Dominik Cumhuriyetinde ocak ayında sezona başlayan Survivor 2022 All Star’da şampiyon belli olacak. Peki Survivor’da finalistler kim oldu?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da İstanbul’da iki yarışmacı Nisa ve Ayşe oylamaya çıktı. Bu oylamadan Nisa galip galip geldi. Acun Ilıcalı canlı yayında en az oyu alan ismi söyledi. Ayşe Survivor’a dördüncü olarak veda etti. Aylar süren mücadelenin kazananı belli olmadan önce Adem ve Batuhan oylamaya çıktı ve elenen isim Batuhan oldu. Survivor’da elenen Batuhan “Halkımızın takdiri bu şekildeymiş. Demek ki onlar hak etmişler.” ifadelerine yer verdi. Nisa finalist olunca gözyaşlarını tutamadı.

Ayşe ise “36 kişinin içerisinde son dörtlüye kalan isimler olduk. Fazla emek verdik fazla yıprandık. Benim için muhteşem bir serüvendi.” dedi. Nisa ise finale kaldığında “İnanılmaz bir şekilde heyecanlıyım. Aile buluşmasında babamı gördüm ve inşallah bir gün o da bana öyle bakar derdim öyle bakıyordu.” ifadelerini kullandı.

SURVİVOR FİNALİSTLER KİM OLDU?

Survivor’da SMS oylamasında Batuhan, Nisa, Adem ve Ayşe yarıştı. İlk elenen isim Ayşe oldu. İkinci elenen isim ise Batuhan Karacakaya oldu. Böylelikle Survivor All Star finaline Nisa ve Adem kaldı. Adem ve Nisa Survivor All Star finalinde şampiyonluk kupasını elde edecek olan isimlerden oldu. Geceye katılan isimler arasında Merve Aydın, Berkan, Ogeday, Atakan, Gökhan, Evrim, Sude, Parviz, Anıl, Furkan ve Yağmur vardı. Başarılı yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star bugün bitiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu