Genel

Survivor’da Ayşe Adem Arası Şok Gerilim

Survivor'da Adem ve Ayşe tartıştı.

Survivor’da Ayşe Adem Arası Şok Gerilim. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survior All Star başarılı reyting oranları ile dikkat çekiyor. Sona doğru yaklaşırken gerilim de en yüksek safhada. 25 Haziran Cumartesi akşamı ekranlarda olan 145. bölümü ile izleyici ile buluşan Survivor’da şok bir tartışma yaşandı.

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yapmış olduğu Survivor All Star büyük final için geri sayıma başladı. Nagihan Karadere’nin vedası ile beraber Nisa, Adem, Hikmet, Batuhan ve Ayşe’nin kaldığı Survivor’da şok bir tartışma yaşandı. Sıralama turunu Nisa kazandı. Yarı finalde ise Ayşe ile yarıştı. Ayşe finale yükselen isim oldu. Batuhan ve Adem de final oyunu için mücadele etti. Batuhan Karacakaya kazanan isim oldu.

Batuhan, Ayşe’yi de mücadelede mağlup edip finale yükselen isim oldu. İletişim ödülünden yararlanmak için ise bir ismi seçmesi gerekiyordu. Adem ve Ayşe ikilisini seçen Batuhan şaşırttı.

Ardından voleybol maçı oynandı. Voleybol Challenge’da Hikmet, Adem ve Ayşe ile Acun, Nisa ve Batuhan mücadele eden isimler oldu. Ayşe ve Adem arasında ise gerginlik yaşandı. Adem ve Ayşe arasındaki tartışma gelen topu karşılama sırasından dolayı çıktı. Ayşe “Anlaşamıyoruz ki biz, alacakmış gibi önüme geçtin Adem abi, neden?” diye sorunca ortalık karıştı. Adem ise Ayşe’ye kızdı “Atlamıyorsun sen.” ifadelerine yer verdi. Önüne geçtiğini iddia eden Ayşe’ye Adem cevap verdi. “Ben burada durdum, önüne geçmedim. Sen kısa dediğin an ben bıraktım zaten.” dedi.

Aralarındaki tartışma bitmek bilmedi. Ayşe sinirlenerek “Abi ben önüme atlayınca atacaksın sandım, dinlemiyorsun ki.” ifadelerine yer verdi. Adem ise “Ben dinliyorum, dinlemeyen kişi sensin.” dedi.

Survivor’da ekranlara gelen son bölümde dokunulmazlığı Batuhan kazandı. Batuhan Nisa’nın adını verdi. Böylece ilk eleme ismi Nisa Bölükbaşı olurken kavga konseyde de konuşuldu. Survivor’da finale doğru heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu