Genel

Survivor Sunucusu ile Acun Ilıcalı Arasında Şok Gerginlik: Samimi Değilsin

Survivor TV 8 ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam ederken Extra sunucusu Furkan Dede yarışmacılardan Ogeday hakkında yorumda bulununca Acun Ilıcalı şaşırdı. Furkan Dede Ogeday’ın sakatlığı hakkında gerçek olmadığı yönündeki iddiasının ardından tepki gördü. Acun Ilıcalı bu duruma sinirlendi ve canlı yayına bağlandı. Acun Ilıcalı “Furkan sen doktor olayında takılıyorsun galiba ben öyle anlıyorum, soru işaretlerin varsa Dominik’i arayıp doktor ile görüşebilirsiniz. Burada bir doktor var. Doktorun mesleği bu.” ifadelerine yer verince Furkan “Benim doktorla alakalı bir soru işaretim yok. Ogeday’ın sakatlığı ile ilgili yaklaşık otuz mücadelede oynayıp sevinçlerin içine katılması sorun. Parkuru tamamlayıp sakatlığı olduğunu söylemesi kafamda soru işaretleri yaratıyor. Bence sakatlık yaşayan birinin istirahat etmesi gerekiyor.” dedi.

“DOMİNİK’İ ARAYIP DOKTORLA GÖRÜŞÜN”

Survivor Extra’da olan bu tartışma olay oldu. Furkan Dede’ye cevap olarak Acun Ilıcalı “Soru işareti olan tarafını anlamıyorum. Sen bütün konuşmanda düşüncesel zana geçtin. Ogeday’ın düşüncesi hakkında konuşmaya başladın. Yaptığın hareket üzerinden eleştirirsin, zaten bizim yorumcularımız her konuda hürdür. Ama benim fikrimce sen bu yayını seyret. Yüzünde ciddi bir tavırla durmaksızın Ogeday’ın yaptığı hareketlere niyeti bu, niyeti bu şekilde konuşuyorsun. Adam sakat, doktorun raporu var ve soru işaretin varsa Dominik’i arayıp doktorla konuşabilirsiniz. Bir yardım isteyin, orada sakatlığına soru işaretim var demeyin. Devam edebilecek mi emin değiliz, aşil tendonu koparsa insanın bir yılı gidiyor. Gözü kara, aynısını Turabi yaptı. En yakın zamanda yayına da geleceğim. Şu dönem zaten hassas insanların niyetini sorgulamayın bence beyin okumayın.” ifadelerine yer verdi.

Survivor Şampiyonluk yarışı devam ederken Furkan Dede ve Acun Ilıcalı arasında geçen diyalog herkesi şaşırttı. Furkan’ın yaptığı yorumların ardından doktor raporu olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, Furkan Dede’nin agresif bir şekilde yorum yaptığını belirtti.

Yapımcı Acun Ilıcalı “Senin samimiyetin ile ilgili soru işaretim var benim şu an. Ben soru işaretine takılıyorum hala soru neymiş? Bence sen adamın sakatlığını sorgulama, hele doktor raporu varken. Sorgulamayın yani, bu son derece yanlış bana göre” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu