Genel

Survivor Şampiyonu Kaç Para Alacak 2022

Survivor finalinde kazanan isim ne kadar alacak?

Survivor Şampiyonu Kaç Para Alacak 2022. Survivor All Star şampiyonu bu akşam yayınlanan canlı bölüm ile belli olacak. Nisa Bölükbaşı veya Adem Kılıççı şampiyon olacak. Peki kazanan isim ne kadar para alacak? Acun Ilıcalı Survivor All Star şampiyonuna ne kadar para verecek? TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programının finalinde nefesler tutuldu. Dört aylık maratonun sonunda finalist kim olacak?

Bu sene ünlüler kadrosunda Adem, Batuhan, Parviz, Nagihan, Sema, Atakan, Bora, Merve, Elif, Barış Murat, Gizem, Mert, Sercan,  Aycan, Aşkım, Furkan, Ayşıl, Birsen vardı. Gönüllüler takımında ise Ogeday, Hikmet, Nisa, Berkan, Ayşe, Seda, Evrim, Anıl, Yasin, Gökhan, Yağmur, Berna, Gizem, Ezgi, Atakan Işıktutan, Sude, Yunus Emre vardı. Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı yarışma programında şampiyon belli oluyor. Survivor şampiyonu büyük ödül olarak ne alacak? Survivor All Star şampiyonu hangi isim olacak?

SURVİVOR BÜYÜK ÖDÜL NE ZAMAN?

Survivor’da büyük ödül ne kadar merak ediliyor. Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı’nın yarışacağı finalde büyük ödülün ne olacağı merak ediliyor. Geçen sene Survivor Şampiyonu İsmail Balaban olmuştu. İsmail Balaban 500 bin tl almıştı. 2020 şampiyonu ise Cemal Can Canseven olmuştu. 500 bin tl büyük ödülün sahibi olan isim olmuştu.

Survivor 2022 All Star şampiyonu olacak ismin 500 bin tl ve 1 milyon tl arasında bir ücret alması bekleniyor. Survivor 2022 finalinde Nisa ve Adem arasında SMS mücadelesi yaşanacaktır. Dün akşam Tersane İstanbul’da yarı final heyecanı olmuştu. Ayşe ve Batuhan’ın elenmesinin ardından Nisa ve Adem finale kalan isimler olmuştu. İkisinden biri Survivor All Star şampiyonu olacak. Dört aylık maratonun galibi kim olacak?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu