Genel

Survivor Ogeday’ın Vedası Nisa’yı Gözyaşlarına Boğdu

Survivor kim elendi, Nisa'nın gözyaşları

Survivor Ogeday’ın Vedası Nisa’yı Gözyaşlarına Boğdu. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da finale sayılı günler kala adaya veda eden isim belli oldu. Avatar Atakan’ın vedasının arkasından Ogeday Girişken de adaya veda etti. Mücadelenin kıyasıya devam ettiği Survivor tüm heyecanı ile izleyicileriyle buluşuyor. Şmapiyonluk yarışının devam ettiği yarışma programında adaya veda eden isim belli oldu.

Bireyselliğin başladığı Survivor’da Ogeday Girişken rakipleri Hikmet, Berkan ve Nisa’dan daha az oy alarak elenen isim oldu. Ogeday Girişken’in vedası kız arkadaşı Nisa’yı gözyaşlarına boğarken bu anlar Twitter’da gündem oldu.

Şampiyonluk yarışının önemli isimlerinden olan Ogeday Girişken sakatlığı sebebi ile son zamanlardaki performansından şikayetçiydi. Ogeday’ın elendikten sonra yaptığı veda konuşması herkesi üzdü. Ogeday Girişken “İyi ki buraya gelip sizi tanımışım. Daha önce şampiyon olmam All Star’da da olacağım anlamına gelmiyordu. Ben her şeyi silerek, unutarak sıfırdan başladım, Survior’a eski Survivor’ı unutarak gelmiştim. Burada çok değerli insanlar ile tanıştım ve tanıdım onları. All Star’a katıldığım için asla pişman olmadım. Burada psikolojik olarak çok düşüşlerimiz oldu tabi ki de insanız sonuçta. Fiziksel olarak da çöküntüler yaşadık fakat ne olursa olsun bir şekilde toparladık ve yolumuza devam ettik. Elendiğim için buradan ayrıldığım için mutsuzum ama bu 8 tane güçlü ismin arasında kaldığım onlarla yarıştığım için de mutluyum. Benim için şu an burada bu hikaye bitiyor normal hayatıma devam edeceğim.” ifadelerine yer verdi.

Survivor’da oyun kazandıktan sonra boynundaki kolyeyi öpüp “Kardeşim” diyen Ogeday Muhammed adındaki arkadaşı ile beraber motor aldıklarını söyledi. Daha sonra kaza geçiren Muhammed hastanede 33 gün boyunca yaşam savaşı vermişti ve hayatını kaybetmişti. Arkadaşının gidişi ile beraber hayatının dönüm noktalarından birini yaşayan Ogeday Girişken elendi. Elenmesinin ardından kız arkadaşı Nisa Bölükbaşı gözyaşlarını tutamadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu