Genel

Survivor Ogeday, Sude ve Mert İlişkisi Hakkında Pişmanım Dedi

Ogeday'dan şok eden Sude-Mert açıklaması

Survivor Ogeday, Sude ve Mert İlişkisi Hakkında Pişmanım Dedi. Survivor All Star 2022 yarışmasında Ogeday Girişken yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Bu sene yaşanan aşk olayları Survivor parkurlarından daha çok konuşulmuştu. Bunlardan en büyüğü ise Sude Burcu, Makbule Şakalakoğlu ve Mert Öcal aşk üçgeni olmuştu. Survivor’ın şampiyonu Nisa Bölükbaşı’nın sevgilisi Ogeday Girişken, yarışmadan sonra Sude ve Mert ilişkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bu olaya karıştığı için pişman olduğunu dile getirdi. Survivor’da bu üçgeni açığa çıkartan Ogeday, pişmanlığını söyledi.

Yarışma sırasında Nisa, yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu’nun sevgilisi Mert Öcal’ın Sude ile yakınlaşmasına tepki göstermişti ve bu konuda ve Sude’yi uyarmıştı. Ardından Sude, Mert ve Nisa arasında gerilim yaşanmıştı. Mert, Nisa’yı insanların hayatına girmekle suçladı. Bu olaya Nisa’nın erkek arkadaşı Ogeday Girişken de dahil olmuştu. Aldatma iddiasını ortaya atan isim Ogeday olmuştu. Sude’yi Mert hakkında “Çok güvenme derim.” şeklinde uyarmıştı. Mert ise Ogeday’a “Sanane ben sana gelip Nisa ile ilgili bir şey söylüyor muyum?” diyerek şaşırtmıştı.

Sude ise Mert’i burada tanımadığını ve onu iyi tanıdığını söyleyerek karışmamaları gerektiğini söyledi. Ogeday ise konu hakkında aylar sonra açıklamada bulunmuştu. “Hayal kırıklığı yaşadım ya üzüldüm cidden. Aslında ben yardımcı olmak istemiştim. Bazen neden karıştım ki diyorum. Sadece bildiğimi ve gördüğüm şeyleri dile getirmiştim. Onun açısından düşündüm ve üzülmesin istedim. Olayın perde arkasını bilmeden söyledim artık yapacak bir şey yok.” ifadelerine yer verdi. Ogeday’ın bu açıklamasından sonra sevgilisi Nisa Bölükbaşı’nın ne diyeceği fazlasıyla merak ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu