Genel

Survivor Nisa’dan Adem’e Şok Sözler: Çok İğrençsin

Nisa Adem hakkında ağır konuştu

Survivor Nisa’dan Adem’e Şok Sözler: Çok İğrençsin. Survivor All Star’da şampiyonluk yarışı devam ederken Nisa, Batuhan ve Adem arasında büyük bir mücadele yaşıyor. Oyun alanında Adem ile tartışan Nisa önce oyunu kaybetti sonra Adem’e çekçe sert sözlerle yüklendi. Survivor’da dün akşam ekranlara gelen bölümde Nisa’nın sözleri bölüme damga vurdu.

İstanbul öncesinde son kez yarışan yarışmacılar yarı final için mücadele ettiler. SMS’e çıkacak ilk isim Ayşe olurken Adem ve Nisa arasında şok bir tartışma yaşandı. Survivor 2022’de 2. yarı finalde koltuğu garantileyen ilk isim Batuhan olmuştu. Adem ve Nisa arası yaşanan tartışma bölüme damgasını vurdu. Tartışmanın ardından yarışmaya devam eden Adem ve Nisa mücadelelerine sonuna kadar devam ettiler. Nisa oyunu son onda kaybedince sinir krizine girdi.

Adem’in kazanmasının ardından Nisa yere yattı ve çekçe söylendi. “O bunu hak etmiyor ki, çok iğrenç birisin.” şeklinde konuştu. Adem ise yere düşüp ağlayan Nisa’nın yanına gitti. Fakat Nisa tepki gösterdi. Adem Nisa’nın yanına gelip “Nisa kalk istersen” sözleri sonrasında Nisa, “Yok sağ ol senin için gerek yok” diyerek tepki gösterdi.

Adem ise sözlerin karşısında şok oldu. Survivor şampiyonluk yarışı hız kesmeden devam ediyor. Mücadelelerde ise gergin anlar yaşanıyor. Adem, Ayşe, Batuhan ve Nisa’nın kaldığı yarışmada nefesler tutuldu. Perşembe akşamı gerçekleşecek final için geri sayım başladı. Survivor finali perşembe akşamı İstanbul’da yapılacak. 2022 Survivor All Star şampiyonu ise belli olmuş olacak.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı sunuculuğunu ise Murat Ceylan ile beraber yaptığı Survivor 2022 sezonun başından beri izleyici tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyordu. Eski ve güçlü yarışmacıların kıyasıya yarıştığı yarışma programı Survivor fiziksel ve mental olarak mücadelelerin yaşandığı heyecan dolu yarışmalardan. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da özellikle son haftalara doğru yarışmacılar kazandıkları takdirde büyük ödülleri kazanmışlardı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu