Genel

Survivor Nisa Kupasıyla İstanbul Sokaklarında Görüntülendi

Survivor şampiyonu Nisa'dan şok sözler.

Survivor Nisa Kupasıyla İstanbul Sokaklarında Görüntülendi. Şampiyonluğu olay olan Nisa Bölükbaşı İstanbul sokaklarında kupası ile beraber görüntülendi. Adem Kılıççı ile finale kalan Nisa Bölükbaşı daha fazla SMS alarak birinci olmuştu. Şampiyon olması tartışmalara neden olmuştu. Survivor All Star 2022 ikinci Adem Kılıççı yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı’yı takipten çıkarmıştı. Yarışmanın üçüncüsü Batuhan Karacakaya ve ailesi ise duruma tepki göstermişti. Kendilerinin haklarının yenildiği iddia edilmişti. Sosyal medyada da Nisa’nın şampiyonluğuna ilişkin birçok kullanıcı duruma tepki göstermişti. RTÜK Başkan yardımcısı da birçok kişinin durumdan hoşnut olmadığını dile getiren bir açıklama yapmıştı.

Bütün tartışmaların odağındaki Nisa Bölükbaşıı kupası ile görüntülendi. Survivor All Star 2022 şampiyonu olan Nisa Nişantaşı’nda bulunan evden çıkarken görüntülendi. Yarışmadan önce kedilerini arkadaşına emanet ederken görüntülenen Bölükbaşı “Kedilerime kavuştum fakat birkaç gün daha işlerim var bu sebeple henüz onları yanıma alamadım.” ifadelerine yer verdi.

Elinde şampiyonluk kupası ile görüntülenen ünlü isim acelesi olduğunu dile getirerek yarışmadaki sorulara cevap vermemeyi tercih etti. Nisa Bölükbaşı kendisini almaya gelen arabaya binerek magazin muhabirlerinin yanından ayrıldı. Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu fazlasıyla dikkat çekmişti.

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğan ünlü isim daha 3 aylık iken annesi ile yüzmeye başladı. 6 yaşında iken Çek Cumhuriyeti’nde en iyi takıma seçilerek yüzmeye seçildi. Ünlü isim aynı sene profesyonel olarak kayak yapmaya başladı. Birçok spor dalı ile ilgilendi. Dağlar Prag’da uzak olduğundan dolayı kendisine yapılan kayak teklifini reddetmiştir.

Survivor ile tanınan ünlü isim 8 yaşından beri tenis oynamıştır. Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 sene oynadı. 15 yaşında iken yüzmeyi bırakıp hoca olan Nisa takım sporu yapmak istediği için voleybol eğitimi almaya başladı. 2018 yılında Çek Cumhuriyetinde U20 kategorisinde ikinci olan ünlü isim 2018 yılında mimarlık eğitimi almaya başladı. Yarışmacı voleybol hayatını bıraktı ve hobi olarak snowboard yapmaya başladı. Aynı zamanda kış ve yaz pateni ve bisikletle ilgileniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu