Genel

Survivor Finalisti Nisa Bölükbaşı Hangi Ülkeden Sevgilisi Var Mı?

Nisa Bölükbaşı mesleği nedir, nereli?

Survivor Finalisti Nisa Bölükbaşı Kaç Yaşında Sevgilisi Var Mı? Survivor All Star TV 8 ekranlarında final bölümü ile yayınlanıyor. Survivor All Star’da Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı finale kalmıştı. Survivor’da SMS oylamasında Nisa, Batuhan, Ayşe ve Adem arasında yapılan oylamada Nisa ve Adem finale kalan isimlerden olmuştu. Survivor All Star’da dün gece yapılan yarı finalde Evrim, Merve, Berkan, Ogeday, Gökhan, Parviz, Atakan gibi isimler katılım gösterdi. Yarı finalden finale Nisa ve Adem yükseldi. Peki Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı kimdir hayatları fazlasıyla merak ediliyor.

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da dünyaya gelmiştir. Daha 3 aylık iken annesi ile yüzmeye başlamıştır. 6 yaşında iken Çek Cumhuriyeti’nde en iyi takıma seçildi ve yüzmeye başladı. Aynı sene profesyonel olarak kayak yapmıştır. Dağlar Prag’da uzak olduğundan dolayı kendisine yapılan teklifi reddetmiştir.

Yarışmacı 8 yaşından beri tenis oynamaktadır. Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 sene yer almıştır. 15 yaşında iken yüzmeyi bırakıp hoca olmuştur ama yaşamak için takım sporuna ihtiyaç duymuştur ve sebeple voleybol eğitimi aldı. Libero olan Nisa takımın en küçüğüydü. 2018 yılında Çek Cumhuriyetinde U20 kategorisinde ikinci olmuştur. 2018 yılında mimarlık eğitimi alan yarışmacı voleybol hayatını bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, kış ve yaz pateni ve bisikletle ilgilenmektedir.

24 yaşında olan Nisa Bölükbaşı Survivor 2020’ye katılıp popülerlik kazanmıştı. Yarışmanın ardından yarışmanın ikincisi olan Barış Murat Yağcı ile beraber aşk yaşamaya başladı. Bir sene süren aşkları olaylı bir şekilde bitti. 2022 All Star kadrosuna seçilen Bölükbaşı Koronavirüse yakalandığı için ilk hafta yarışmaya katılmadı. Ogeday Girişken ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı Survivor 2022 All Star’da finale yükselmiştir. Başarılı yarışmacı 30 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak olan finalde Adem Kılıççı ile yarışıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu