Genel

Survivor Büyük Final Nerede İstanbul’da Nerede?

Survivor büyük finali İstanbul'un neresinde yayınlanıyor?

Survivor Büyük Final Nerede İstanbul’da Nerede? Survivor finalinin nerede yayınlandığı merak ediliyor. Survivor All Star finali ne zaman yayınlanacak ve nerede yayınlanacak? Survivor 2022 All Star yarışmasında finale kısa bir süre kala nerede yapılacağı merak ediliyor. Survivor 2022 All Starda Nisa ve Adem’in yarışacağı son düzlükte final nerede olacak?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında ve Murat Ceylan’ın sunuculuğunda yapılan Survivor All Star programı dört aylık maratonun sonuna geldi. Survivor’un en iyilerinin mücadele ettiği All Star sezonu bu akşam bitiyor. Survivor büyük final için nefesler tutuldu. Survivor All Star için kimin birinci olacağı merakla bekleniyor. Ekranların ilgiyle takip edilen yarışmasında son düzlüğe gelindi peki birinci kim olacak? Survivor All Star büyük finali İstanbul’un neresinde yapılacak, Survivor büyük final hangi ilçede yapılıyor?

SURVİVOR FİNALİ NEREDE YAPILACAK?

Survivor’da son dörde Ayşe, Batuhan, Nisan ve Adem kalmıştı. Ayşe ve Batuhan yarışmaya veda eden isim olmuştu. Finalde ise Nisa ve Batuhan mücadele edecek. Survivor All Star’da final nerede yapılacak? Survivor All Star Tersane İstanbul’da yapılacak. Peki Tersane İstanbul nerededir? İstanbul’un hangi ilçesinde yapılıyor?

TERSANE İSTANBUL NEREDE?

Tersane İstanbul adresi belli oldu. Haliç Camii Kebir Mahallesi Taşkızak, Tersane Cd. No:5, 34440. İstanbul’un Beyoğlu ilçesindedir. Ayrıca Tersane İstanbul’da birçok konser, ve moda festivalleri olmaktadır. Sadberk Hanım Müzesi ve Kadın Kültürü Müzesi’nin yanı sıra sanat fuarları yapılacaktır.

Survivor finaline Nisa ve Adem kaldı. Adem ve Nisa Survivor All Star finalinde şampiyonluk kupasını elde edecek olan isimler oldu. Survivor Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı’dan hangisi şampiyon olacak?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu