Genel

Survivor Adem Kılıççı’dan Nisa Açıklaması: O Cümlesi Zoruma Gitti

Survivor All Star Adem Kılıççı ilk kez konuştu

Survivor Adem Kılıççı’dan Nisa Açıklaması: O Cümlesi Zoruma Gitti. Survivor All Star finalisti Adem Kılıççı’dan Nisa açıklaması geldi. All Star 2022’de mücadele eden isimlerden olan Adem Kılıççı Nisa Bölükbaşı’ndan daha az oy alarak yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı. İzleyenlerden bazıları Nisa Bölükbaşı’nın birinciliğini haksızlık olarak değerlendiriyordu. Survivor All Star bitti ama tartışmaları bitmedi. Son olarak yarışmayı ikinci olarak tamamlayan Adem Kılıççı konuştu. Adem Kılıççı Nisa hakkındaki söyledikleri ile şaşırttı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star zorlu bir sezonun ardından bitmişti. Acun Ilıcalı SMS oylamasında kazanan ismin Nisa olduğunu duyurmuştu. Böylelikle Nisa Survivor All Star 2022’nin şampiyonu olmuştu. Fakat Nisa’nin şampiyonluğu tartışmaları da beraberinde getirmişti. Batuhan Karacakaya, Nagihan Karadere gibi isimlerin açıklamaları fazlaca dikkat çekmişti.

Nagihan Karadere yaptığı açıklamada “Daha da artık parkur koyulmasın ve kimse kolunu bacağını bir sayı almak için parkurda bırakmasın. Ne de olsa iş sadece SMS ile yürüyor. Tüm zorlukları ve parkuru aştık ama SMS’te çakıldık. Ben kaybederken de kazanan biriyim.” ifadelerine yer vermişti.

Youtube’da İrem Erbaş’ın konuğu olan Adem Kılıççı Survivor bir erkek yarışması sözlerine açıklık getirdi. “Bu rekabetin çirkinleşmesidir. Her zaman bir kadın şampiyon olmasından duyacağım mutluluğu dile getirdim ben. Onlar sadece bir cümleyi alıp algı yaratmışlar. Öncesinde anlattığım şeyler kırpılmış.” ifadelerine yer verdi.

Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu hakkında ne düşündüğü sorulduğunda “Bir oylama yapıldı ve SMS neticesinde şampiyon berlirlendi. Bu takdiri sorgulamak haddimiz değildir. Ama SMS denilen şey tamamen maddi imkana dayanan bir şey. Benim için önemli olan gönülleri kazanmaktır. Ben yarışma boyunca kendi mücadeleme odaklandım. Şampiyonu sorgulamaz bana düşmez benim işim değil. Bu yıl farklı bir sezon oldu. SMS’lerin yalandan olduğunu sanmıyorum. Sonuçta bu halkın takdiri. Beni rahatsız eden şey bana yapılmış olan yaftalamalardı.” ifadelerine yer verdi.

Nisa’nın geçen günlerde Adem’in kendisini takipten çıktığını söylediğinde Adem bunun sebebini açıkladı. “Bence o bunun sebebini biliyor. Nisa yüzüme karşı iyi biri gibi görünüyordu. Ama bilirsiniz ki kuşlar bazen bir arada uçarlar, hep arkamdan şeyler söyledi. Nisa’nın bana söylediği “İğrenç insan o hak etmiyor.” cümlesi benim zoruma gitti. Ben buraya kadar gelmeyi hak etmedim mi bende en az onun kadar hak ettim. Bu cümle karşındaki insanın mücadelesine yapılan bir saygısızlıktır. Bunu ağır buluyorum. Böyle düşünen bir insanın benim hayatımda yeri yoktur bu yüzden onu takipten çıktım.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu