Genel

Survivor 2022 All Star’da Anıl Baki Berk adaya veda etti

TV8 ekranlarında finale doğru hızla ilerleyen Survivor 2022 All Star yarışmasında dün gece kim elendi son dakika Survivor SMS sıralaması ile adaya kim veda etti sorularının yanıtı Acun Ilıcalı’nın açıklaması ile son buldu. 11 Haziran Survivor’da Anıl, Ayşe, Hikmet ve Batuhan eleme adayı olarak geldikleri konseyde sonuçlar açıklanmadan önce kısa konuşma gerçekleştirdi. İşte Survivor 2022 All Star’da elenerek adaya veda eden son yarışmacı Anıl Baki Berk kimdir, mesleği ve kaç yaşında gibi soruların cevabı…

Survivor dokunulmazlık oyunları sonrası kaybeden mavi ve kırmızı takımdan eleme potasında yer alan yarışmacılar için SMS halk oylaması yapılmıştı. Nahigan ve Atakan’ın kaptan olduğu haftada Survivor 2022 finaline sayılı günler kala Ayşe, Batuhan, Hikmet ve Anıl arasından bir yarışmacı hayallerine veda ederek elendi.

Survivor Kim Elendi 11 Haziran 2022

Dün gece Survivor 2022 All Star yarışmasında SMS sıralaması sonucu diğer yarışmacılardan daha az oy alarak adaya veda ederek elenen isim Anıl Baki Berk oldu. Ayşe, Batuhan ve Hikmet arasında en az halk oylamasında SMS alan yarışmacı Anıl Baki Berk adaya veda etti.

Halktan gelen SMS sonuçlarına göre Survivor 20222 olma rüyasına veda eden Anıl duygusal anlar yaşayarak, “Parkurları özleyeceğim, keşke biraz daha oynama fırsatım olsaydı. Şuanda kötü bir Rüya gibi.” dedi.

Survivor All Star’ın başarılı yarışmacılarından olan ve performansı ile dikkat çeken Anıl, “Konseye gelmeden önce Annemle son konuşmamı yaptım, sen bizim gurur kaynağım oldun dedi.. All Star’da hiçbir şey belli olmuyor göründüğü gibi. Parkurları özleyeceğim, keşke biraz daha oynama fırsatım olsaydı. Şuanda kötü bir rüya gibi. Her işte bir hayır vardır. Bireyseli bekliyordum. Ama bireysele kadar var gücümle mücadele ettim. Sizlere çok teşekkür ederim, geçirdiğim 5 ay boyunca arkadaşlarıma teşekkür ederim. Umarım hak eden kazanır.” dedi.

NAGİHAN HER ŞEYİ AÇIKLADI: BANA TAKIMINI SAT DEDİ

Önceki gün konseyde Hikmet’in kendisine çirkin teklifte bulunduğunu söyleyen Nagihan eleme öncesi yaşananları açıkladı. Nagihan konseyde yaptığı açıklamada, “Hikmet beni SMS’ine malzeme etti. Kaptanlık oyununa çıkmadan önce Hikmet bana geldi; ‘Nagihan takımını sat ilerleyen günlerde bireysele dönünce ben sana can veririm sen performans birincisi olursun beni korursun’ diye çirkin bir teklifte bulundu. Aynı teklifi Ayşe’ye de bulundu. Survivor’da şike teklifi çok normal mi? Bu hainlik değil mi? ” ifadelerini kullandı.

Nagihan’ın sözleri karşısında söz alan Hikmet ise, “Biz beraber hareket edelim mi diye bir şey konuşuldu. Oyuna çıkmadan önce şakası oldu.” diyerek kendisini savundu.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu