Genel

Songül Öden’den Üzen Haber: Hastaneye Kaldırıldı

Songül Öden neden hastaneye kaldırıldı?

Songül Öden’den Üzen Haber: Hastaneye Kaldırıldı. Ünlü oyuncu Disney Plus ile iki önemli proje için anlaşma sağlamıştı. Başarılı oyuncu Songül Öden, talihsiz bir kaza yaşadı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu Songül Öden, geçirdiği tehlikeli kazanın ardından hastaneye kaldırıldı.

Türkiye’nin en başarılı oyuncularından olan Songül Öden yaz sezonu için 2 dizide birden oyunculuk yapmak için anlaşmıştı. Disney Plus için çekilen diziler için yoğun bir tempoya giren ünlü oyuncu kaza sahnesi çekmek için gittiği sette kaza geçirdi. Songül Öden başrolünde Halit Ergenç ile başrol oynadığı dizinin çekimlerinde hastanelik oldu.

Özer Feyzioğlu’nun yönetmenlik yaptığı dizide Nomen’de kontak açık bırakılınca araç kaza modunda aniden airbag açıldı. Koltukta sıkışan karın ve kol bölgeleri darbe alan ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun ilk müdahalesi yapıldıktan sonra taburcu edildi fakat yaşadığı şoku halen üzerinden atamadı.

43 yaşındaki ünlü oyuncu Songül Öden Ferhunde Hanımlar dizisi ile tanındı. Ardından Vasiyet, Havada Bulut gibi dizilerde yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Gümüş dizisinde başrol oynadı. Ardından Vazgeç Gönül, Mükemmel Çift, Umutsuz Ev Kadınları, Serçe Sarayı, Kayıtdışı gibi dizilerde yer aldı. Bir Aile Hikayesi’nde Reyhan Güneş’e hayat verdi. Oğlum dizisinde Zeynep’i canlandıran ünlü oyuncu Fi, Şeref Bey, Uysallar, Numen gibi dijital platform dizilerinde yer almıştır. Atatürk dizisinde Zübeyde Hanım karakterini canlandıracak. Ayrıca ünlü oyuncu Sınır, Acı Aşk, 72. Koğuş, Rüzgarda Salınan Nilüfer, Ekşi Elmalar filmlerine yer almıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu