Genel

Sinan Akçıl’ın Şok Eden Hülya Avşar İtirafı

Hülya Avşar hakkındaki söyledikleri ile olay oldu Sinan Akçıl'dan dikkat çeken itiraf.

Sinan Akçıl’ın Şok Eden Hülya Avşar İtirafı. Ünlü şarkıcının Hülya Avşar itirafı magazin gündeminde dikkat çekti. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl aşk hayatı ile gündemden düşmüyor. Son olarak Burcu Kıratlı’dan ikinci kez boşanan ünlü şarkıcı Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunmuş olduğu 2.sayfa ismindeki programın konuğu oldu. Sezon finalinde konuk olarak katılan Sinan Akçıl, özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akçıl dünyanın en güzel kadının Hülya Avşar olduğunu söyledi.

Burcu Kıratlı ile evliliğini bir kez daha bitiren Sinan Akçıl sezon finalinde 2. sayfa programının konuğu oldu. Bestecilik de yapan ünlü şarkıcı geceleri ve sabahları çalıştığını dile getirdi. Yorgun ve uykusuz olduğunu söyleyen Akçıl bestelerini yaparken neler yaşadığını anlattı. Merve Özbey’e de bir şarkı yaptığını dile getirdi. Sinan Akçıl açıklamalarında “Bence Türkiye’nin en güzel kadını hala Hülya Avşar, bu sebeple bunu alt yazı yazalım. Dediğimi de belirtelim” ifadelerine yer verdi.

Özel hayatı hakkında da sorulara cevap veren Akçıl “3. evliliğimi ünlü olmayan bir insanla yapmak isterim.” ifadelerine yer verdi. Akçıl kendisinden “Bana yazan çok oluyor, günde 1000 tane mesaj alıyorumdur. Bunu dinleyenlerden biri bir gün eşim olabilir.” ifadelerine yer verdi. Evlilikten soğumadığını dile getiren Akçıl “Evlilik güzel bir kurum bunu hakkıyla yerine getirecek bir adam olduğumun farkındayım. Doğru zaman, doğru insanla evlenmek isterim.” dedi.

40 yaşındaki ünlü şarkıcı 2018 yılında oyuncu Burcu Kıratlı ile evlenmişti. 2019 yılında ayrılıp 2021 yılında tekrar dünya evine girmişlerdi. 2022 yılında ise yeniden ayrıldılar. Kalp Sesi, Karavana, Kapı, Tabi Tabi, Yüzyılın Aşkı, Piyanist, Best Of Aşk, Piyanist 2 gibi albümlerini çıkarmıştır. 40 yaşında olan ünlü şarkıcı İkinci Sen, Hoppa, Çok Sevmek Yasaklanmalı, Sefil, Yalan, Atma, Durum Çok Acil, Haybeden gibi single’ları ile müzik dünyasında başarı elde etmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu