Genel

Shakira İçinn 8 Sene Hapis Cezası

Shakira için hapis cezası istendi

Shakira İçinn 8 Sene Hapis Cezası. Vergi kaçakçılığı suçlaması ile İspanya’da yargılanan başarılı şarkıcı hakkında 8 sene hapis cezası talep edildi. Gerard Pique ile ayrılığı nedeni ile gündemden düşmeyen başarılı şarkıcı Shakira şimdi de vergi kaçakçılığı iddiasıyla magazin gündeminde yer aldı.

İspanya’da 15 milyon Euro vergi kaçırdığı iddiası ile hakkında 8 sene hapis cezası talep edildi. İspanyol savcılar ünlü şarkıcının 2012-2014 seneleri arasında 14,5 milyon Euro tutarında vergi kaçırması sebebi ile 8 sene 2 ay hapis cezası alabileceğini söylediler.

Suçsuzluğunu kanıtlamak için mahkemeye çıkma kararı alan ünlü şarkıcı 23 milyon Euro;’dan fazla para cezası isteyeceği ortaya çıktı. Barselona Mahkemesi mayısta ,İspanya’da ikamet ettiği 2012 ve 2014 yıllarında elde ettiği geliri gizleyerek vergi kaçırdığı söylenen Shakira’nın itirazlarını reddetti ve 6 farklı suçlama ile yargılanması kararına varılmıştı.

45 yaşındaki ünlü oyuncu ise suçsuz olduğunu söylüyor. Çıkardığı şarkılarla tüm dünya genelinde büyük başarı elde eden ünlü şarkıcı vergi kaçırmakla yargılandığı dava hakkında sosyal medyadan açıklamada bulunmadı.

Shakira’nın Milan Mebarak Pique ve Sasha Mebarak Pique isimli iki tane çocuğu vardır. Kolombiyalı olan Shakira pop, rock, latin rock gibi birçok tarzda şarkı söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu