Genel

Şeyma Subaşı’nın Gizemli Sevgilisinin Adı Belli Oldu

Şeyma Subaşı eski sevgilisine geri mi döndü?

Şeyma Subaşı’nın paylaştığı gizemli kişinin kimliği belli oldu. Şeyma Subaşı eski sevgilisine geri döndü. Son zamanlarda eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia edilen fenomen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından bir erkekle yakınlaştığı anları yayınlamıştı. Videodaki kişinin kim olduğu ise fazlasıyla merak edilirken beklenen cevap Subaşı’dan geldi. Acun Ilıcalı ile tartıştığı iddia edilen Şeyma Subaşı son zamanlarda gündemden düşmüyor. Tartıştıkları yönündeki iddiaları ünlü yapımcı yalanlamıştı. “Şeyma ile tartışmadık. Delinin biri kuyuya taş atmış hikayesine döndü olay.” ifadelerine yer verdi.

Günlük hayatında sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Şeyma Subaşı, teknede tatil yaptığı bir kişiyle öpüşürken videosunu yayınlamıştı. Bu kişinin yüzü görülmediğinden dolayı Subaşı’nun yeni sevgilisi fazlasıyla merak edilmişti. Subaşı’nın öpüştüğü kişinin de eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi olduğu öğrenildi. Şeyma Subaşı, öpüşme videosunun ardından 1,5 yıllık sevgilisi Mısırlı iş insanıyla kahvaltı yaptığı anları da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Şeyma Subaşı, videoda sevgilisinin yüzünü göstermemek için kamerayı hızlıca çevirdi fakat o kişinin Subaşı’nın eski sevgilisi Meedo olduğu görüldü.

Şeyma Subaşı kolundaki Meedo dövmesini sildirmişti. Bir dargın bir barışık olan çiftten Şeyma Subaşı verdiği kararla fazlaca şaşırtmıştı. Paris tatilinde Meedo ile barıştıkları söylenmişti fakat Şeyma Subaşı ilk kez sevgilisini paylaştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu