Genel

Şeyma Subaşı ile Tartıştığı Söylenen Acun Ilıcalı’dan İlk Açıklama

Şeyma Subaşı ile neden tartıştılar Acun Ilıcalı açıkladı

Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı ile Kavga Haberlerine İlk Açıklama. Geçen günlerde sosyal medyada Bodrum’da kavga ettiklerine dair haber çıkan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı arasında neler yaşanıyor? Acun Ilıcalı iddialar hakkında ilk kez konuştu. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında neler yaşandı?

32 yaşındaki Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile 2018 yılında yollarını ayırmıştı. 2017’de evlenen ünlü ikilinin Melisa adında kızları var. Şeyma Subaşı Paris tatilinden Bodrum’a gitmişti ve iddiaya göre eski eşi Acun Ilıcalı ile Bodrum’da bir araya geldi ve tartıştılar. Tartışma görüntüleri sosyal medyaya düşmüştü. Sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı’nın Ilıcalı ile olan tartışmasının sebebi merak edilirken Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi.

Beyaz Tv Magazin programının muhabiri ile sohbet eden Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile tartıştığı yönündeki iddialar hakkında konuştu. “Delinin biri kuyuya taş atmış kimse çıkaramamış hikayesine benziyor. Görüntü ses kaydı bir şey yok. Bir fotoğraf var ve bundan çıkarılan saçma bir hikaye var. Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışmak benim yapımda olan bir şey değil. Kavga edip tartışmadık. Şeyma bana orada heyecanlı bir şekilde bir şeyler anlatıyordu. Güzel bir şekilde sohbet ettik. Zaten toplasan 5 dakika görüşmüşüzdür. Şeyma ile bir problemim yok kendisi çocuğumun annesi. Onun mutlu olmasını isterim ben.” ifadelerine yer vererek tartıştıkları yönündeki iddiaları yalanladı.

Acun Ilıcalı’nın tartışma olmadığını belirten açıklaması da magazin dünyasına büyük bir yankı uyandırdı. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı arasında herhangi bir gerginlik yaşanmadığı anlaşıldı. Şeyma Subaşı’nın ablası ile telefonda tartıştığı yönündeki iddialar hakkında ise henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu