Genel

Seren Serengil’in Sevgilisi’nden Gelen Hesaba Tepki

Seren Serengil'in sevgilisinden şaşırtan tepki

Seren Serengil’in sevgilisinden şaşırtan tepki. Geçen günlerde sevgilisi Mustafa Tohma hakkında söyledikleri ile olay olan Seren Serengil herkesi şok etmişti. Seren Serengil “Mustafa ile cinsel anlamda ilişkimiz yok ama aramızda bağlılık var.” ifadelerine yer vermişti. Boğaz’da yemek yiyen ikili gelen hesaba tepki gösterdi.

Ünlü sunucu Seren Serengil ve sevgilisi Mustafa Tohma’nın hesap paylaşımı gündem oldu. Magazin programında yorumcu olarak çalışan Seren Serengil sert yorumları ile dikkatlerin üzerine çekiyordu. Serengil açıklamasında “Benim psikoloğa gitmem gerektiği durumlar oluyor. Çocuk düşürmem ve geçirdiğim hastalıklar sebebi ile büyük travmalar yaratıyor.” ifadelerine yer veren ünlü sunucu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Boğaz’da ünlü bir balıkçıda yemek yiyen ikili gelen hesap karşısında şok oldu. Gecenin sonunda 3 bin 340 Tl hesap geldi.

Mustafa Tohma sosyal medyadan duruma isyan etti. “Hayırdır ne oluyoruz ya, haftanın beş günü dışarıda yemek yerim ama bu nedir söyler misiniz, sadece meze.” ifadelerine yer vermiştir. Tohma ilk kez yapıyorum bunu yapmam normalde diyerek herkesi şaşırttı.

1982 tarihinde dünyaya gelen Mustafa Tohma Ziraat Fakültesini bitirmiştir. Geçmiş senelerde birkaç defalığına modellik yapmıştır. Seren Serengil ile aşk yaşadıktan sonra popülerlik kazanan Mustafa Tohma gelen hesaba verdiği tepki ile sosyal medyanın dikkatini çekti.

Söylemezsem Olmaz adlı programda yorumcu olarak çalışan Seren Serengil ise 1971 yılında dünyaya gelmiştir. Başka Olur Ağların Düğünü, Alev Gibi adlı dizilerde yer almıştır. 1991 yılında ilk albümünü çıkaran ünlü oyuncu Dost bile Kalamadık, Sessiz Telefon, Sen Şansını Kaybettin, İnsan severse Özler gibi albümlerini çıkardı.

2010 yılında Ben Adamı Ayrılırken Tanırım isimli şarkıyı çıkardı. 2014 senesinde Kim ne Derse Desin isimli programda sunucu olarak çalışan Serengil, Duymayan Kalmasın isimli programı Cengiz Semercioğlu ile beraber sunmuştu. Şimdilerde ise Söylemezsem olmaz isimli programda yorumcu olarak yer almaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu