Genel

Serdar Ortaç Sahnede Aniden Fenalaştı Sağlık Durumu Nasıl?

Serdar Ortaç Sahnede Aniden Fenalaştı Sağlık Durumu Nasıl? Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sahnede fenalaşınca hayranları şok oldu. Sağlık sorunları peşini bırakmayan ünlü şarkıcı konserinde talihsizlik yaşadı ve fenalaştı. Başarılı şarkıcı dengesini yitirip aniden yere düşünce çalışanlar çevresini sardı. Popçu fenalaştığı halde espri yapmaya devam etti. “Bırakın beni, Gülben miyim ben?” dedi. Serdar Ortaç’ın son konserinde yaşadıkları olay oldu. Peki sağlık durumu nasıl?

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı en son borçların belini büktüğünü 15 milyon TL borç ödediğini belirterek sıfırlandığını söylemişti. Ünlü şarkıcı son olarak sahnede fenalaştı ve düştü. Görevlilerin yardımı ile ayağa kalkan ünlü şarkıcı konserine kaldığı yerden devam etti ve kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu.

Habere göre ünlü şarkıcı “Düştüm valla abla ya ama ne olacak ki yani düştüm. İki dakika ne olur ki yani değil mi? Ama nasıl da güzel düştüm, bırakın beni ben Gülben miyim?” ifadelerine yer veren ünlü şarkıcıyı izlemeye gelenler arasında annesi de vardı. Konser sırasında bir ara ses sistemi de arızalandı. 8 senedir beri MS Hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç’ın fenalaşması hayranlarını üzdü.

Son olarak verdiği bir röportajda maksadının para kazanmaktan çok insanları mutlu etmek üzere olduğuna değindi. Yaklaşık bir senedir sosyal medya platformu ile anlaşarak sevenleri için videolar çektiğini dile getiren şarkıcı doğum günlerini kutladığını, küs olan çiftleri barıştırdığını ve özel mesajları ilettiğini dile getirdi. Videolarında bazen küçük bir bölümde şarkılar söylediğini dile getirmiştir. Bana büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Ortaç en çok videosu izlenen ünlü ismin kendisi olduğunu dile getirdi. Serdar Ortaç’ın açıklamalarından sonra kendisinden video isteyen kişiler de arttı.

52 yaşındaki Serdar Ortaç Chole Loughnan ile yollarını ayırdıktan sonra bir süre şarkıcı Seçil Gür ile ilişki yaşamıştı. Ünlü şarkıcının evlenmesi beklenirken birden ayrılık kararı alması sevenlerini üzmüştü. Serdar Ortaç yazın konserlerine devam edip sevdikleri ile buluşacağını dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu