Genel

Semih Öztürk Nisa Hakkında Konuştu: Bana Boş Şeyler Söyledi

Semih Öztürk'ün dikkat çeken Nisa yorumu.

Semih Öztürk Nisa Hakkında Konuştu: Bana Boş Şeyler Söyledi. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da yer alan Nisa hakkında konuşan Semih Öztürk şaşırttı. Eşi Kurretülayn Matur’un kanser tedavisi görürken yaşamını yitiren Acun Medya Genel İdari koordinatörü olan Alpay Kazan hakkında söylediklerinin üzerine Semih Öztürk programdan çıkarılmıştı. Survivor yorumlarına devam eden ünlü isim son olarak ilginç bir Nisa yorumunda bulundu.

Twitter’da Survivor yorumlamaya devam eden Semih Öztürk Nagihan’ın elenmesi hakkında da paylaşımlarda bulunmuştu. Ünlü isim son olarak Nisa’yı hedef aldı. “Nisa ile son görüşmemde bana mantıksız olan ve çocukça şeyler söylemesine rağmen ona anlattıklarımla yanlış düşündüğünü anladığını biliyorum. Şahsıma yapmış olduğu haksızlıkların yanında çocukluğuna verdiğim davranışları var. Gerçek olan şu ki vurdumduymaz oluşu seviliyor. Kupaya gidiyor bu şekilde.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca başka bir tweetinde “Herkes Adem’in ekmeğine bal sürerken bunun sebebi ne? Diğerlerinin toy oluşu değil aslında sakın bu konuda yanılmayın. Adem’in büyük demegog oluşu aynı zamanda politikacı oluşu bu. Adem mi yoksa ben mi siyasetten bahsediyoruz hepsini göreceğiz.” demişti.

Nagihan hakkında ise “Ayşe Nagihan kankisini feda ederek sadece bir eleme geçti ya da finale kadar kendisini attı fakat kimsenin sevmeyeceği bir durum bu, isterseniz mars kuşağını getirin. Z kuşağı diyip arkadaşlığın önemsiz olduğunu vurgulayamazsınız.” ifadelerine yer verdi. Semih Öztürk Survivor All Star hakkında attığı tweetler ve yaptığı yorumlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Survivor 2016 yılında yarışan Semih Öztürk Avatar Atakan ile son ikiye kalmıştı ve ikinci olmuştu. Ondan önce de Ütopya isimli yarışmada dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdilerde Survivor hakkında yaptığı yorumlarla adından söz ettirmektedir. 32 yaşında olan Semih Öztürk Survivor Panoroma’dan çıkarılmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu