Genel

RTÜK’ün Survivor Paylaşımı: Yarışmanın Organizasyonuna Tepki Var

Survivor için RTÜK'ten açıklama geldi.

RTÜK’ün Survivor Paylaşımı: Yarışmanın Organizasyonuna Tepki Var. TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor’da Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olması birçok kesimin tepkisini çekti. Son zamanların en çok konuşulan konularından biri buydu. Adem ile finale kalan Nisa şampiyon olmuştu. Yarışmanın üçüncüsü Batuhan ve ailesi duruma tepki göstermişti. Yarışmada ikinci olan Adem ise ünlü sunucu Acun Ilıcalı’yı takipten çıkmıştı. Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan şampiyonluğu hak etti mi sorularından sonra RTÜK’den açıklama geldi. RTÜK Başkan Yardımcısı olan İbrahim Uslu Survivor hakkında bir paylaşımda bulundu.

Adem Kılıççı ile finale çıkan Nisa Bölükbaşı birinci olarak kupayı kaldıran isim olmuştu. SMS oylaması da paylaşılmıştı. Fakat izleyiciler halen durumdan memnun olmayınca RTÜK Başkan yardımcısı açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı tepkilerin üzerinde “Noter tasdikli oyları yayınlamak gerekirse yayınlarız. Kimse bizim namusumuza laf edemez.” demişti. Oylamayı paylaşmıştı. Bu paylaşım da tepkileri bitirmedi. RTÜK Başkan yardımcısı olan İbrahim Uslu konu hakkında paylaşımda bulundu. “Gelenn tepkilere ve yorumlara bakarsak #SurvivorAllStar2022 yarışmasında yarışma sonuç aşamasında veya son finale doğru uygulamaları sebebi ile yarışmayı takip edenleri pek tahmin etmemiş durumda. Bu duruma birçok açıdan büyük bir tepki var ve bu yarışma organizasyonuna.” ifadelerine yer verdi.

Survivor All Star’da beşinci olan isim Hikmet, dördüncü Ayşe Yüksel, üçüncü Batuhan Karacakaya, ikinci Adem Kılıççı olurken şampiyon kupasını kaldıran ise Nisa Bölükbaşı olmuştu. Nisa Survivor’ın ikinci kadın şampiyonu olarak Survivor tarihine geçti. Survivor All Star’ın sonucundan memnun olmayan insanlar duruma fazlasıyla tepki gösterdi. Survivor için Twitter’da açılan etiketlerde Nisa’nın performans açısından uygun olmadığını söyledi. Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu sonrası RTÜK’den gelen açıklama şaşırttı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu