Genel

Reynmen ve Esra Bilgiç Aşk Mı Yaşıyor Şok İddia

Oyuncu Esra Bilgiç ve Şarkıcı Reynmen sevgili mi?

Reynmen ve Esra Bilgiç Aşk Mı Yaşıyor Şok İddia. Ramo dizisi ile popülerlik kazanan ünlü oyuncu Kanunsuz Topraklar isimli dizi ile ekranlarda izleyicisi ile buluşuyor. Esra Bilgiç’in şarkıcı ve youtuber olan Reynmen ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu Esra Bilgiç ve Reynmen’in yakınlaştığı söylendi. Reynmen ve Esra Bilgiç’in konserde sarmaş dolaş dans ettiği söylendi. Buu haber sosyal medyayı salladı.

Esra Bilgiç bu aralar Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı İngiliz Oyuncu Emma Watson’un da yer alacağı Atatürk dizisinde Madam Corinne rolüne hayat verme hazırlığı yapıyor. Ünlü oyuncu Esra Bilgiç’in yeni bir aşka yelken açtığı söylendi. Başarılı oyuncu iddiaya göre Maximum Uniq’te performans sergileyen Mahmut Orhan’ı izlemeye gitti. Esra Bilgiç’in o gecede şarkıcı Reynmen ile yakınlaştığı iddia edildi. İkilinin Orhan’ın çaldığı parçalarda dans ettiği söylendi. Gece boyunca beraber eğlendikleri söylendi. Sosyal medya hesaplarından da birbirlerini takip etmeye başladılar.

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş aslen Sivaslıdır. Sosyal medyada en çok takip edilen isimlerden biri olan Reynmen youtuber olarak kariyerine başladı. Daha sonra çıkardığı şarkılarla büyük bir ün kazandı. Şimdi youtuber’lığı bıraktı ve sadece konserlerden ve şarkılardan devam eden ünlü fenomen Derdim Olsun, Ela, Leila gibi şarkıları ile büyük bir şöhret elde etti. Ardından Hevesim Yok, Dolunay, Radyoda Neşet gibi şarkıları çıkardı.

Esra Bilgiç ise ilk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun’u canlandırdı. Ardından Bir Umut Yeter dizisinde Derya Akar karakterine hayat verdi. Show tv ekranlarında büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Ramo dizisinde Sibel’i canlandırdı. Kanunsuz Topraklar isimli dizide Gülfem Paşazade rolüne hayat verdi. Adanış Kutsal Kavga filminde Cemre Haznedar’ı canlandırdı.

2014 yılında Gökhan Töre ile evlenen ünlü oyuncu 2019’de boşandı. Bilkent Üniversitesinde eğitimine devam etmektedir. Ünlü oyuncu Esra Bilgiç 29 yaşındadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu