Genel

Ozan Orhon’dan Ebru Şallı İtirafı Geldi

Ozan Orhon Ebru Şallı hakkındaki söyledikleri ile şaşırttı

Ozan Orhon’dan Ebru Şallı İtirafı Geldi. Ünlü şarkıcı Ozan Orhon katıldığı bir programda 1997 senesinde evlendiği Ebru Şallı hakkında bir itirafta bulundu. O dönemde neden evlendiğini duyurdu.

Armağan Çağlayan’ın youtube kanalına konuk olan ünlü oyuncu Dur Bi Dinle programında hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Eskiden evlendiği Ebru Şallı ile olan evlilik sürecini anlattı. “Benim için fırtınalı bir dönem oldu. Zaten başarısız olmuş bir albümün psikolojisi vardı. Ebru ile Perişan albümünde tanıştık. O zamanlar motosiklet kullanıyordum ben. Ebru’yu gezdirirdim. Arkadaşlığımız bu şekilde başladı. Ben neden evlendiğimi halen sorguluyorum. Bende o da çocuktuk. Ebru daha 18 yaşındaydı.” ifadelerine yer verdi.

O zamanlar ekonomik olarak çöküntü içinde olduğunu söyleyen Orhon “Kazandıklarımın çoğunu kaybettim. Biraz da bunalıma girmiştim. Hem çalışıyor hem de Antalya’da Lara’da Bedia Akartürk ile beraber sahne alıyordum.” dedi.

Ebru Şallı’nın ilk evliliği olan şarkıcı Ozan Orhon ile 18 yaşında evlenmiş 19 yaşında ayrılmıştı. Çocuklarının babası Harun Tan ile ise 2002 yılında evlenmişti. 2013 yılında ise ayrılmışlardı. Ünlü pilates eğitmeni Ebru Şallı son evliliğini 2019 senesinde Uğur Akkuş ile yapmıştı.

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak, Ebru’nun Doğal Güzellik Sırları, Ebru Şallı’dan Çocuklar için Besleyici ve Eğlenceli Lezzetler, Besleyici ve Lezzetli Çocuk Yemekleri, Ebru Şallı ile Pilates gibi kitaplar çıkaran ünlü manken bazı programlarda yer almıştı. 45 yaşındaki ünlü manken Ebru Şallı 2020 yılında 10 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybetmişti. Lenfoma hastası olan küçük Pars 2020 yılında toprağa verilmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu