Genel

Oğzuhan Koç ve Demet Özdemir Ne Zaman Evleniyor

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in düğünü ne zaman açıkladılar

Oğzuhan Koç ve Demet Özdemir Ne Zaman Evleniyor. Başarılı oyuncu Demet Özdemir ve ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, bir süredir mutlu bir beraberlik yaşıyor. Yakın zamanda nişanlanan çiftin ne zaman evleneceği merak ediliyordu. Geçen aylarda sürpriz bir şekilde nişanlanan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir şimdilerde düğün hazırlıkları ile uğraşıyorlar. Ünlü çift, düğün için hazırlıklarını sürdürüyor. Her fırsatta Ağustos sonunda evleneceklerini duyuran çift, net bir tarih vermekten kaçınıyordu. Bu kez net bir tarih verdiler. Bir mekan çıkışı görüntülenen ünlü oyuncu Özdemir ve sevgilisi Oğuzhan Koç, resmi tarihi duyurdu. İşte Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in düğün tarihi…

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve nişanlısı şarkıcı Oğuzhan Koç görüntülendiği mekan çıkışında evlilik tarihlerini duyurdular. Ünlü çift evlilik tarihini açıkladı. 26 Ağustos tarihinde güzel bir törenle evlenecekler.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç uzun süredir olan birlikteliklerini evlilikle taçlandırmak için gün sayıyor. Yakın bir zamanda koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Demet Özdemir iyileştikten sonra ilk iş nişanlısı Oğuzhan Koç’u görmek için yanına gitmişti.

36 yaşındaki Oğuzhan Koç ve 30 yaşındaki ünlü oyuncu Demet Özdemir bir ay sonra evleniyorlar. Düğün hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Yakında evlenecek olan çiftin heyecanlı halleri dikkatlerden kaçmadı. Ünlü çift lüks bir otelde düğünlerini yapacaklar. Düğünleri iki gün sürecek. Bir aile arasında bir arkadaşların eğleneceği bir düğün olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu