Genel

Netflix 4,5 Milyon Dolar Ödüllü Gerçek Squid Game Yarışması İçin Kolları Sıvadı

Netflix 4,5 Milyon Dolar Ödüllü Gerçek Squid Game Yarışması İçin Kolları Sıvadı. Dünyanın en çok tercih edilen dijital video platformu Netflix, Kore yapımı Squid Game adlı diziden esinlendi ve daha sonra bir yarışma programı yaptı. Netflix’in bu yarışma programı için 4,5 milyon Dolar ödül vereceği açıklandı. Yapılacak büyük yarışma için katılımcı başvurularını almaya başladı. Yarışmaya kimler başvuracak?

Dijital video platformu olan Netflix, Kore yapımı olan Squid Game isimli diziden esinlenen bir yarışma programı için başvuru sürecini başlattı. En çok izlenen dizi Squid Game’de bir grup yarışmacı birbirlerinin hayatları için büyük para ödülü yarışına giriyorlar. Çeşitli oyunlar sonucu oyundan ayrılanlar ise dizide ölüyor.

Netflix’in dizisinden esinlenen yarışmada katılımcıların hayatları tehlikede olmayacak, elenenler yarışmadan ayrılacak, kalanlar ise büyük ödül için yarışa devam edecek. Yarışmada tüm dünyadan 456 adet oyuncu seçilecek. Yarışmanın adı Squid Game: The Challenge isimli yarışmasının, reality şov tarihindeki en kalabalık ekipli yarışma olacağı ve en büyük para ödüllü şov olacağı iddia edildi. Yarışmaya ait detaylar yayınlanmaya devam ediyor. Yapılan açıklamada “Katılımcılar orijinal diziden esinlenerek mücadele edecek ve yarışmalarda yenilerinde mücadele ederken, stratejileri, ortaklıkları ve karakterleri de teste tabi tutularak seçilecek ve bu sırada çevrelerindeki katılımcılar da yavaş yavaş elenecek.” ifadelerine yer verdi.

Katılım şartlarında ise en az 21 yaşında olmak, ingilizce konuşabilmek şartları yer alıyor. Ayrıca 2023’ün ilk aylarında 4 haftalık çekimler için müsait olmak gerekmektedir. Squid Game dizisinde 456 yarışmacı bulunacak. Netflix’in şu ana kadar en çok izlenen dizisi olan Squid Game’in oyun uyarlaması olan yarışmanın detayları yavaş yavaş belli oluyor.

İkinci sezonu için de onay alan dizisinin senaristi, yönetmeni ve yapımcı olan Dong-hyuk açıklamasında “Dizinin ilk sezonunu hayata geçirmek için 12 yılım gitti. Ama en popüler dizi olması 12 güncük sürdü.” ifadelerine yer verdi. Şimdi de dizinin gerçek yarışması için büyük bir organizasyon düzenleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu