Genel

Nefise Karatay Hakkında Hapis Cezası İstendi

Nefise Karatay'ın şok davasının perde arkası.

Nefise Karatay Hakkında Hapis Cezası İstendi. Eski model Nefise Karatay Ortaköy’de gittiği masaj salonunda masaj yaptırırken odaya iş insanı olan Tolga Balta’nın girdiğini iddia etmişti ve tanık beyanının ardından savcılık tarafından Nefise Karatay hakkında hakaret ve tehdit suçlarından dolayı dava açılmıştı. Ünlü modelin 4 yıla kadar hapsi istendi. İşte detaylar…

Eski manken olan Nefise Karatay ekim ayında bir masaj salona gitmişti. İstanbul Ortaköy’de bir masaj salonuna giden ünlü model yarı çıplak bir şekilde masaj yaptırırken iddiaya göre içeri Tolga Balta girdi. Sıranın kendisinde olduğunu belirten Balta “Ben masaj yaptıracağım buradan çıkın.” şeklinde konuştu. İddiaya göre Nefise Karatay ise Balta’dan dışarı çıkmasını istedi. Masör de Tolga ve Nefise’nin tartışmasına müdahale etti. Ünlü model bu sırada polisi aradı. Olay yerine polis ekipleri geldi.

Yürütülen soruşturma kapsamında masör olaya tanıklık etti ve “Ben Nefise Karatay’ım ve çıkmıyorum masaja saatinizde gelseydiniz siz de s… gidin.” dedi. Tanık beyanı sonrası savcılık tarafından Nefise Karatay hakkında hakaret ve tehdit suçlarından dolayı dava açıldı. Ünlü model Nefise Karatay’ın 4 yıla kadar hapsi istendi.

Number One Tv’de kendi hazırladığı programı sunmuştur. InterStar’ın düzenlediği yarışmada Türkiye’nin güzeli seçilmiştir. 46 yaşındaki ünlü manken ve oyuncu Nefise Karatay Mirasyediler, Eltiler, Yeni Hayat, Avcı, Uy Başıma Gelenler, Üç Kadın, Emret Komutanım dizilerinde yer aldı. Ayrıca efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu’da Ahu Toros karakteri ile büyük popülerlik kazandı. Daha sonra Afiş, Bir Annenin Günahı gibi dizilerde yer almıştır. Ayrıca İkinci Şans, O Kadın, Kara Murat: Mora’nın Ateşi, Direniş Karatay gibi filmlerde yer almıştır. Yusuf Day ile 2012 yılında evlenen ünlü manken ve oyuncunun Maya adında bir kızı vardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu