Genel

Mustafa Sandal ve Sevgilisinin Tatil Pozları Olay Oldu

Mustafa Sandal ve sevgilisi Melis Sütşurup'un aşk tatili

Mustafa Sandal ve Sevgilisinin Tatil Pozları Olay Oldu. 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Mustafa Sandal 33 yaşındaki sevgilisi Melis Sütşurup ile görüntülendi. Roma’da ani bir şekilde evlenen çiftin aşk kaçamağı olay oldu. Kendisi gibi şarkıcı olan Emina Sandal ile yollarını ayırdıktan sonra bir süre yalnız olan Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile dünya evine girmişti. Cennet Koyu’nda görüntülenen Mustafa Sandal ve eşi Melis Sütşurup’un verdiği aşk pozları olay oldu.

3 senelik aşklarını evlilikle taçlandıran ünlü çift Haziran ayında Roma’da sade bir törenle evlenmişti. İki hafta önce Marmaris’te küçük bir düğün yapan ikili şimdi Bodrum’a geçti. Tekneleri ile Cennet Koyu’na demir atan ikilinin yanında misafirleri vardı.

52 yaşındaki Mustafa Sandal’ın kasları halleri dikkat çekti. Dans edip şov yapan Sandal fit vücudu ile dikkatleri çekti. Düzenli olarak spor yapan ikili yediklerine ve içtiklerine dikkat ettikleri için bu fit görünüşü sahipler. Yanlarında Yiğit de vardı. Yiğit, Mustafa Sandal’ın kafasına su döktü. Melis-Mustafa Sandal ile beraber yüzdüler.

Mustafa Sandal Boşnak kökenli Sırplı şarkıcı Emina Jahovic ile beraber 2008 yılında evlendi. Bu evlilikten Yaman ve Yavuz adında iki tane çocukları oldu. 6 Haziran 2018 tarihinde ise ayrıldılar. 3 Haziran 2022 tarihinde ise Melis Sütşurup ile dünya evine girdi. Suç Bende, Gölgede Aynı, Detay, Araba, Kop, Seven, Devamı Var, Karizma, Organik, Aya Benzer, Maxi Sandal, İste, Yamalı Tövbeler gibi albümler çıkardı. Ayrıca Bay E, New York’da Beş Minare, Arkadaşım Hoşgeldin, Arif V 216 gibi projelerde yer aldı. Kimsin Sen, O Ses Türkiye, Risining Star Türkiye gibi programlarda jürilik yapmıştır. 52 yaşındaki ünlü şarkıcı şimdi de tatil pozları ile gündeme geldi. Başarılı şarkıcı son zamanlarda özel hayatı ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu