Genel

Merve Boluğur’un İlk Sahne Performansı Olay Oldu

Merve Boluğur şarkı söyledi sahne aldı

Merve Boluğur’un İlk Sahne Performansı Olay Oldu. Sözlerini kendisi yazdığı Şşşşttt adlı parçasını Youtube kanalı üzerinden yayınlayan Merve Boluğur oyunculuğu bıraktığını müzikle devam edeceğini açıklamıştı.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk olan oyuncu Merve Boluğur, sesiyle ilgili eleştirilere aldırış etmemişti ve müzik kariyerinden vagzeçmeyerek şarkı söylemeye devam etmişti. Ünlü oyuncu müzik kariyerine emin adımlarla devam ediyor.

Muhteşem Yüzyıl. Küçük Sırlar, Acemi Cadı, Kuzey Güney gibi dizilerle adını duyuran ünlü oyuncu Merve Boluğur dün akşam ilk kez Nişantaşı’nda bir mekanda sahneye çıktı ve şarkılar söyledi. Herkesin canlı performans sergileyeceğini düşündüğü ünlü oyuncu, yine herkesi fazlasıyla şaşırttı. Yeşil elbisesi ile sahne performansı ile kendini izlemeye gelenlere eğlence dolu anlar yaşattı.

Merve Boluğur’un sahne aldığı mekanda o gecenin giriş ücreti ise dudak uçuklattı. Kişi başı ücret: 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Masaların hepsi doluydu. Başarılı oyuncu Boluğur, DJ’in çaldığı şarkılara eşlik etti. Dinlemeye gidenler kişi başı 2500 TL ücret ödediler.

Hızını alamayan Merve Boluğur, aynı zamanda dans da etti. Yaptığı kelebekli makyajla da dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu yine kırmızı ruj tercih etti.

Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Kül ve Ateş, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl, İçimdeki Fırtına gibi dizilerde yer aldı. 34 yaşındaki başarılı oyuncu Merve Boluğur sahne performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu