Genel

Merve Boluğur İlk Kez Konser Veriyor Bilet Fiyatı Şaşırttı

Merve Boluğur Konseri bilet fiyatı şaşırttı

Merve Boluğur İlk Kez Konser Veriyor Bilet Fiyatı Şaşırttı. Ünlü oyuncu Merve Boluğur yeni şarkısını hayranlarına sunmuştu. “Şşşşttt” isimli şarkısı ile gündeme gelen Merve Boluğur ilk konserini verecek. İlk kez sahneye çıkacak olan Merve Boluğur’un bilet fiyatı ise şaşırttı.

Küçük Sırlar, Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle bilinen ünlü oyuncu şarkı çıkartmıştı. Ünlü oyuncu geçen günlerde Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk olan sesiyle dinleyicileri ikiye bölmüştü. Kimisi ünlü oyuncunun sesini beğenmişti kimisi ise oyunculukta devam etmesi gerektiğini söylemişti. Merve Boluğur, Instagram’dan yaptığı paylaşım ile beraber bu akşam Nişantaşı’ndaki bir mekanda ilk kez sahne alacağını dile getirdi. Günlerdir ilk sahnesi için hazırlıklar yapan Merve Boluğur, şan eğitimi de aldığını söyledi.

MERVE BOLUĞUR BİLETİ DUDAK UÇUKLATTI

Ünlü oyuncunun ilk kez sahne alacağı mekanda bilet fiyatının 2 bin 500 TL olduğu söylendi. Merve Boluğur’u dinlemek isteyenler bu fiyatın anaormal derecede pahalı olduğuna dikkat çekti. Ünlü oyuncu Merve Boluğur’un ilk kez sahne alacağı mekanda bilet fiyatı 2500 TL.

34 yaşındaki ünlü oyuncu Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Kül ve Ateş, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl, İçimdeki Fırtına gibi dizilerde yer almıştı. 2017 yılında Boya Gitsin isimli şarkıda Murat Dalkılıç ile düet yaptı. 2022 yılında da kendi şarkısı olan Şşşttt’i çıkardı. Birçok reklam filminde yer alan ünlü oyuncu 2015 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlenmişti. 2017 yılında şse tek celsede boşandılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu