Genel

Mehmet Dinçerler İle Evlenen Hadise’den Çok Konuşulacak Hamle

Hadise'den dikkat çeken soyadı hamlesi

Mehmet Dinçerler İle Evlenen Hadise’den Çok Konuşulacak Hamle. Başarılı şarkıcı Hadise Nisan ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz bir şekilde dünya evine girmişti. Hadise Twitter hesabında ve TikTok hesabında adının yanına eşinin soyismini ekledi. Gözlerden uzak bir şekilde yapılan nikah töreni ile evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler’den şok eden bir hamle geldi.

Evliliği ile ilgili konuşmayı tercih etmeyen ve özel hayatı hakkında konuşmayan ünlü şarkıcı Hadise TikTok ve Twitter hesabında adının yanına “Dinçerler” soyismini yazdı. 36 yaşındaki ünlü şarkıcının bu hamlesi dikkatleri üzerine çekti. 13,8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında ise bir güncelleme yapmayı tercih etmedi.

Konser temposunu yoğun bir şekilde yaşayan ünlü şarkıcı Hadise geçen haftalarda rapçi Murda ile İmdat isimli şarkıyı söyleyerek düet yaptı. Hadise ve Murda’nın samimi dansı ise sosyal medyada gündem olmuştu.

Sweat, Hadise, Fast Life, Kahraman, Aşk Kaç Beden Giyer, Tavsiye, Şampiyon, Düm Tek Tek, Aşka Kapandım albümleri ile müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Hadise son zamanlarda özel hayatı ile gündeme geliyor.

Aslen Gaziantepli olan Mehmet Dinçerler ise ünlü kahve markasının CEO’su. Türkiye’de  Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler aynı zamanda Hacı Seyid Yönetim Kurulu Başkanı olan Burhan Dinçerler’in oğludur.

Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu olan Burhan Dinçerler Gloria Jeans Coffee’si 2012’de aldı ve oğluna verdi. Mehmet Dinçerler ise Türkiye’de yok olmak üzere olan kahve zincirini alıp yeniden güçlü bir hale getirdi. 65 şube ile Türkiye’nin önemli isimlerinden biri haline getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu