Genel

Masterchef Danilo, Somer ve Mehmet Şefin Aylık Ücretleri Şok Etti

Masterchef jürilerinin aldıkları ayrılık ücret dudak uçuklattı

Masterchef Danilo, Somer ve Mehmet Şefin Aylık Ücretleri Şok Etti. TV 8 ekranların sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye’de jürilerin aylık ücretleri belli oldu. MasterChef Türkiye TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Masterchef Türkiye’nin en fazla izlediği yarışma programları arasında yer alıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında Mehmet Şef’in ve Danilo Şef’in aylık aldığı ücret fazlasıyla şaşırttı. Peki Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna aylık ne kadar aylık alıyor işte merak edilenler…

MASTERCHEF JÜRİLERİNİN AYLIK ÜCRETLERİ

Başarılı yarışmacıların katıldığı ve elemelerden geçtikten sonra Türkiye’nin masterchefi olarak yarıştıkları programın detayları belli oldu. Jüri üyeleri Masterchef yarışmasından aylık olarak aldıkları ücret 200-250 bin TL arasında olduğu öğrenildi. Yayınlandığı her sezon yaklaşık 6 ay süren yarışmada şeflerin kazancı en az yaklaşık 1.5 milyon TL olduğu söylendi.

Geçenlerde Mehmet Yalçınkaya’nın yeni sezonda Somer Şefin ücretinin dolar üzerinden ödendiği iddiası ile tartışma yaşadığı iddia edilmişti. Fakat bu iddianın doğru olmadığı Mehmet Yalçınkaya’nın yeni sezonda da yer alması ile belli olmuştu.

48 yaşındaki Mehmet Şef 2012’de düzenlenen Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar olimpiyatlarında dünya ikincisi olmuştur.

51 yaşındaki Somer Şef ise Avusturalya’da en ünlü Türk restorantı olan Sidney’i açmıştır. Türk Mutfağında Bir Macera isimli kitabı vardır.

40 yaşındaki Danilo Zanna ise İtalyan şeftir. İtalyan ve Türk mutfağı üzerine yemeklerin bulunduğu bir restoran açmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu