Genel

La Case De Papel Kore İkinci Sezon Olacak Mı

La Case De Papel Kore'de ne anlatılıyor

La Case De Papel Kore İkinci Sezon Olacak Mı? La Case De Papel Kore Netflix ekranlarında yayınlanmaya başladı. Sevilen dizinin ikinci sezonu olup olmayacağı ise şimdiden araştırılmaya başlandı. Dünyaca ünlü İspanyol yapım olan La Case de Papel dizisinin yeni sezonu hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte sevilen dizi La Case De Papel’in kore versiyonu hakkında merak edilenler…

2017 yılında İspanya’nın Antena kanalında yayınlandıktan sonra yayın hayatına Netflix’de devam eden dizinin Kore versiyonu da çekildi. Netflix ekranlarında yayınlanan La Case De Papel Kore isimli dizi ilkini izleyenler için biraz tuhaf kaçabilir çünkü Berlin, Tokyo, Profesör, Denver, Rio ve Nairobi gibi birçok karakterler bu dizide de karşımızda çıkmaktadır.

La Case De Papel Kore isimli dizi Netflix’de “Bir grup hırsızın Kuzey ve Güney Kore’nin ortak darphanesini ele geçirmesi üzerine yaşananları anlatıyor. Aynı zamanda gizemli elebaşlarını yakalamak için polisin olağanüstü çabasını anlatıyor.” şeklinde tanıtıldı.

Dizinin oyuncuları arasında Yoo Ji-Tae (Profesör), Kim Ji-Hun (Denver), Park Jung-Woo (Rio), Park Hae-Soo (Berlin), Lee Won Jong (Moskova), Jang Yoon-Ju (Nairobi),  Kim Ji-Hun (Helsinki) ve Lee Kyu-Ho (Oslo) gibi isimler yer almaktadır. Ayrıca dizinin senaryosunu Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae ve Choe Sung-jun kaleme almıştır.

Dizide 2021’de yayınlanan Squid Game dizisinde yer alan Park Hae-Soo’un oyuncu olarak Berlin’e hayat vermesi ise hayranlarını fazlaca sevindirdi. Dizinin orijinali tüm dünya tarafından büyük bir ilgiyle seyredilmişti. Ayrıca dizide Lost dizisinin Sun’u Yoon-jin Kim isimli oyuncu da yer almaktadır. La Case De Papel Kore dizisinin ikinci sezonu olacak mı? İkinci sezon hakkında yapım şirketi açıklama yaptı mı?

LA CASE DE PAPEL DİZİSİ İKİNCİ SEZON NE ZAMAN?

Dizinin ikinci sezonun yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Fakat dizinin orijinali kadar beğenilirse ikinci sezonunun da çekileceği söyleniyor. Fakat daha ne olacağı henüz belli değil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu