Genel

Kutsi’nin Eşi Sibel Ülker’den Şok Sözler: 1 Senedir şiddet görüyorum

Sibel Ülker'in Kutsi itirafı şaşırttı.

Kutsi’nin Eşi Sibel Ülker’den Şok Sözler: 1 Senedir şiddet görüyorum. Ünlü şarkıcı Kutsi bir dönem beraber yol aldığı Benim Adım Melek isimli dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile evlenmişti. Gaziantep’de dünya evine giren ikili arasında boşanma dedikoduları çıkmıştı. İddiaların ardından Sibel Ülker şaşırtıcı bir açıklamada bulundu.

Feyza Çıpa ile 8 senelik ilişkisini bitirdikten sonra Sibel Ülker ile evlenen Kutsi gündem oldu. Mart ayında Sibel Ülker ile dünya evine giren Kutsi hakkında ayrılık iddiaları ortaya çıkmıştı. Kutsi ve Sibel Ülker’in yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmasının üzerine süpriz aşk ortaya çıkmış oldu.

48 yaşındaki ünlü oyuncu Kutsi “O kadar güzel gülüyor ki, iyi ki varsın iyi ki sevmişim seni.” ifadelerine yer veren paylaşımlarda bulunmuştu. Uzun süredir beraber paylaşımda bulunmayan çift hakkında ayrılık iddiaları gündemde kalmıştı. Ünlü çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildiler. Ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Bunun üzerine Sibel Ülker sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

“Bir senedir çocuklarımla beraber psikolojik bir şiddet görüyorum. Aynı zamanda manüpülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklayacağım. Bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu olabiliyorlar ve o maskelerinin altında hiç bilmediğiniz yüzleri var.” ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşımın ardından Kutsi nasıl bir cevap verecek merak edildi. Son olarak Annemizi Saklarken adlı dizide Hande Doğandemir, Ece Yaşar ile başrol oynayan ünlü oyuncu özel hayatı ile magazin gündemini salladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu