Genel

Kurtlar Vadisinin Efsane Oyuncusu Hayatını Kaybetti

Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı Osman Wöber neden öldü?

Kurtlar Vadisinin Efsane Oyuncusu Hayatını Kaybetti. Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Tuncay’ı Osman Wöber vefat etti. Dün gece kalp krizi geçiren ünlü oyuncu yapılan müdahalelere rağmen kurtulamadı. Arkadaşı Nedim Saban ise ünlü oyuncu ile anılarını anlatarak sevenlerini üzdü.

62 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini kapayan ünlü oyuncunun acı haberini kendisi gibi oyuncu olan Zafer Algöz duyurdu. “Sevgili arkadaşımız Osman Wöber ani bir kalp krizi sebebiyle aramızdan ayrılmıştır. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm, hepimizin başı sağolsun.” dedi.

Kurtlar Vadisi isimli dizide canlandırmış olduğu Tuncay Kantarcı rolü ile bilinen ünlü oyuncu yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncunun ölümü hayranlarını yasa boğdu. Oyuncu Nedim Saban ise unutulmaz bir anısını anlattı.

“Meslektaşımız Osman Wöber’i kaybettik. Ne kadar erken acı bir haber anlatamam. Osman komşumdu benim aynı zamanda. Sabah erken saatlerde köpeklerimizi beraber parka götürmekte yarışırdık. Eski köpeğim Piyon’un ısırdığı dostlarımdan biridir. Onu her zaman şu öyküyle hatırlayacağım, Osman’ın sokakta bakmış olduğu bir köpek vardı ve o her zaman altı kırk beş’de Osman’ın kapısının önünde olurdu. Yemeğini yiyip Osman’ın köpekleri ile beraber oynardı. Ertesi sabah ise Maçka’da Rumeli Caddesine kadar giderdi. Bazı günlerde ise Osman yağmurlu havadan dolayı onu evinin içine alırdı. Biz onunla tiyatro konusunda bazen tersleşirdik. Biz tiyatroyu mutlu insanlar için dengeli bir doğa için yapıyoruz, köpeklerden konuşalım derdik.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncu Osman Wöber İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. Daha sonra tiyatroya Devlet Tiyatrolarına girerek başladı ve büyük başarı elde etti.

Organize İşler, Öteki Taraf, Cumhuriyet, Sekinizce Saat gibi filmlerde yer aldı. Kurtlar Vadisi dizisinde Tuncay Kantarcı karakterine hayat verdi ve popülerlik kazandı. 62 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu