Genel

Konyaspor Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle Bein Sports

Konyaspor Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle Bein Sports 1 canlı izle şifresiz link. Süper Lig’de son iki maçını kazanan ve yükselişe geçen Beşiktaş, üst üste aldığı üç beraberliğin ardından Konyaspor’u deplasmanda ağırlayacak. Hakem Abdülkadir Bitigen’in yöneteceği karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş 29 puanla beşinci sırada yer alırken, Arabam.com Konyaspor 27 puanla yedinci sırada bulunuyor.

Konyaspor yine berabere kaldı

Konyaspor Süper Lig’de son haftalarda peş peşe puanlar kaybetmeye başladı. Yeşil Beyazlılar 2 hafta önce Sivasspor ile evinde 2-2 berabere kalırken, geçtiğimiz hafta da Fatih Karagümrük ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçtan beraberlikle ayrıldılar. Fatih Karagümrük karşısında 3 gol atan Mame Diouf, Konyaspor’a beraberliği getiren isim oldu. İlhan Palut’un ekibi son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadı ve Süper Lig’deki son 9 maçında sadece 1 galibiyet elde edebildi. Bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecekler.

Beşiktaş çıkışta

Beşiktaş son haftalarda yükselişe geçti. Süper Lig’de üst üste aldıkları galibiyetlerle 5. sıraya kadar yükseldiler ve Avrupa umutlarını bir kez daha arttırdılar. 2 hafta önce Vodafone Park’ta Adana Demirspor’u tek golle geçen Siyah Beyazlılar, geçtiğimiz hafta da Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Kasımpaşa karşısında özellikle kaleci Mert Günok net kurtarışlar yaparak galibiyette kilit rol oynadı. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Şenol Güneş’in öğrencileri geçtiğimiz haftanın da en karlı takımlarından biriydi.

Konyaspor son haftalarda savunmada güven vermiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük ile deplasmanda 3-3 berabere kaldılar. Beşiktaş ise Kasımpaşa’yı 2-1 yendi. Son 3 maçta 7 puan topladılar. Konyaspor evinde kolay puan alıyor. Beşiktaş favori ama kolay bir maç olmadığı da ortada.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu