Genel

Klibi İle Olay Olan Mabel Matiz’e Ünlü İsimlerden Destek Mesajları

Mabel Matiz'e destek yağıyor

Klibi İle Olay Olan Mabel Matiz’e Ünlü İsimlerden Destek Mesajları. Karakol isimli şarkısının klibinde bir erkekle beraber klip çeken ve LGBT vurgusu yapan ünlü şarkıcı bazı kesimlerden tepki görmüştü. Başarılı şarkıcıya ünlü isimlerden destek yağdı. 5. solo albümü ile dikkatleri üzerine çeken Mabel Matiz’in Karakol klibi sosyal medyada gündem olmuştu. Bazı kesimlerin tepkisini çeken ünlü şarkıcıya destek mesajları geldi.

Twitter’da “HaddiniBilMabelMatiz” şeklinde bir etiketle ünlü şarkıcıya tepki gelirken birçok ünlü isim şarkıcıyı destekledi.

Şarkıcı Gülşen paylaşımında “Kulakları tüm saçmalıklara tıkayan insanlar bu şarkıya açıyor. Mabel oydu yine kalplerimizi bu şarkıyla, var ol.” dedi.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya ise “İzlemeye, dinlemeye doyamadım canımmm, büyük hayranınım. İyi ki varsın.” ifadelerine yer verdi.

Berna Laçin ise “Çok pardon Mabel Matiz ne yapmış ki, ben kaçırdım sanırım. Şarkı çok güzel olmuş.” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Sıla ise “Mabel Matiz haddini iyi bilmiş, Cansın sen Mabel’im Nefis bir iş olmuş.” dedi.

Nazan Öncel ise “Düşündüğü gibi yaşayan konuşan ve yaşayan insanlara hayran olmamak elde değil. Dürüstlük bir erdemdir her zaman. Mabel Matiz de candır” ifadelerine yer verdi.

Demet Sağıroğlu ise “Altyağısı, sözleri ve bestesi klibi ile beraber şahane bir şarkı olmuş tebrikler Mabel Matiz, kişiliksizliğin, yalakalığın kendini farklı göstermenin kolaycılığına sığınmadan…” ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki şarkıcının gerçek adı Fatih Karaca’dır. Mabel Matiz, Yaşım Çocuk, Gök Nerede, Maya gibi albümleri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı çıkardığı şarkılarla beraber gündem oluyor. Son şarkısı Karakol’a çektiği klip ise sosyal medyada fazlasıyla gündem oldu. Birçok şarkıcı Mabel Matiz’in klibini ve yeni şarkısını beğendiğini söylerken klip bazı kesimlerin tepkisini çekti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu