Genel

Kadir Şeker Kimdir Suçu Neydi?

Kadir Şeker olayı hakkında merak edilenler. Kadir Şeker neden hapse girdi?

Kadir Şeker Kimdir Suçu Neydi? Tahliye edilmesi ile gündem olan Kadir Şeker olayı bir anda gündem oldu. Kadir Şeker’in olayı da insanlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kadir Şeker olayı nedir, kimi öldürdü? İşte merak edilenler…

Son haberlere göre avukatı tarafından üst mahkemeye yapılan itiraz kabul edildi ve Kadir Şeker tahliye oldu. Kadir Şeker’in cezası 10 yıl 19 aya indirilmişti fakat avukatı üst mahkemeye itiraz yapınca yapılan itiraz kabul edildi. Kadir Şeker 7 Temmuz tarihinde tahliye edildi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Kadir Şeker’e yurt dışına çıkış yasağı getirerek adli kontrol koşulu ile tutukluluk halinin kaldırılması kararını aldı. Akşehir cezaevinden tahliye olan Kadir Şeker ilk iş annesine sarıldı. Ailesine kavuşan Kadir Şeker’in tahliyesi halkı sevindirdi. Peki Kadir Şeker neden hapse girmişti?

KADİR ŞEKER NİÇİN HAPSE GİRDİ?

5 Şubat 2020 tarihinde Selçuklu’da Piri Reis parkında Özgür Duran isimli şahıs sevgilisi Ayşe Dırla’yı dövüyordu. Kadir Şeker ise bunu engellemeye çalıştı. Çıkan arbedede Kadir Şeker, Özgür Duran’ı bıçaklamıştı. Özgür Duran ise hayatını kaybetmişti. Kadir Şeker gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

20 yaşında olan Kadir Şeker Konyalıdır. Üniversite sınavına hazırlanan ve tıp fakültesi okumak isteyen Kadir Şeker kız arkadaşını dövmesini engelleyen adamı öldürdüğü için cezaevine girmiştir. Kadir Şeker yaklaşık 2 buçuk yıldır olan tutukluluk süresi üst mahkeme kararı ile bozuldu. Sosyal medyada gündem olan Kadir Şeker’in tahliyesi halkı sevindirdi.

2 yıl 5 ay ve 1 gün süreyle cezaevinde kalan Kadir Şeker tutuklu olduğu Akşehir cezaevinden tahliye edildi. Kadir Şeker’in ailesi karşılamaya geldi. Şeker, ilk önce annesi ile sarıldı. O görüntüler sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu