Genel

İlker Kaleli Sıla’ya Olan Aşkını Haykırdı

İlker Kaleli'den Sıla'ya romantik sözler

İlker Kaleli’den Sıla’ya romantik sözler. Uzun süredir aşk yaşamaya devam eden şarkıcı Sıla ve oyuncu İlker Kaleli yine gündem oldu. Oyuncu Kaleli sevgilisi Sıla’nın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kutladı. İlker Kaleli’nin romantik sözleri olay oldu. İlker Kaleli’nin romantik doğum günü paylaşımı magazin gündemini salladı. Bir yıldır aşk yaşayan ünlü çiftten romantik pozlar…

Ünlü şarkıcı Sıla dün 42 yaşına bastı, doğum gününü sevgilisi İlker Kaleli ile beraber kutladı. Ünlü oyuncu sevgilisinin doğum gününü romantik sözler yazarak kutladı. Şarkıcı Sıla ile beraber çekilen fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Kaleli fotoğrafların altına “Bana gülmeyi sevdirdiğin için sana minnettarım. Yüzün hep böyle gülsün, nice senelere. İyi ki varsın.” ifadelerine yer verdi.

Beraberliğini gözlerden uzak bir hayat yaşayarak devam ettiren çift uzun zamandır birlikte. Ünlü şarkıcı Sıla da sevgilisi İlker Kaleli’nin doğum günü için paylaşımda bulunmuştu. “11 Mayıs’tayız, yeni yaşına hoş geldin canım sevgilim. Hayat senin yanağına hep öpücükler kondursun. Sen bana hayatın verdiği kıyaksın. Daima öyle olacaksın.” ifadelerine yer vermişti.

Ünlü şarkıcı Sıla 2020 yılında Ahmet Kural’dan ayrıldıktan sonra şef Hazer Amani ile dünya evine girmişti. Ünlü şarkıcının evliliği kısa sürmüş, ayrılmak zorunda kalmıştı. Ardından oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlk önce aşk iddiaları karşısında sessiz kalan şarkıcı Sıla ve Oyuncu İlker Kaleli Instagram hesaplarından paylaşımda bulunarak aşklarını herkese duyurmuştu. İlker Kaleli sevgilisi ile olan fotoğrafını “Gelirmiş bazen biri ve kalbinin en kıymetli köşesine konarmış. Bilmediğim canımdan can bir yere kondu.” ifadelerine yer vermişti.

Sıla ise sevgilisi ile fotoğraflarını paylaşıp “Diyecek afilli söz o kadar çok ama söze ne hacet, konu sen isen afili olan kalbim benim. Canımın canısın sen.” diyerek aşkını haykırmıştı. Ünlü çift gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyorlardı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu