Genel

İkini Kez Anne Olmaya Hazırlanan Fahriye Evcen’den Hamilelik Pozu

Fahriye Evcen karnı burnunda görüntülendi.

İkini Kez Anne Olmaya Hazırlanan Fahriye Evcen’den Hamilelik Pozu. 36 yaşındaki ünlü oyuncu Fahriye Evcen ikinci kez anne olacağının haberini vermişti. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile 2017 yılında Said Halim Paşa Yalısı’nda dünya evine giren ünlü oyuncu 2019’daoğlu Karan’ı kucağına almıştı. Şimdi de ikinci çocuğuna hamile olan Fahriye Evcen karnı burnunda görüntülendi. Geçen günlerde hamile olduğu haberini ilan etmişti.

Cennet, Aşk Tutulması, Evim Sensin, Aşk Sana Benzer, Sonsuz Aşk gibi filmlerde yer alan ünlü oyuncu Asla Unutma adlı dizi ile ilk kez bir dizide oynadı. Ardından Hasret dizisinde yer aldı. Asıl çıkışını Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaprak Dökümü dizisindeki canlandırdığı Necla karakteri ile yaptı. Daha sonra Yalancı Bahar, Veda, Çalıkuşu, Ölene Kadar, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde yer almıştı. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan başrollerini Barış Arduç ile beraber paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u canlandırmıştı. İkinci sezonda diziden senaryo gereği ayrılmak zorunda kalmıştı.

İkinci çocuğuna 3 aylık hamile olan ünlü oyuncu Bodrum’a gitti. Tatil esnasında belirginleşen karnı dikkat çekti. Kendisi gibi ünlü oyuncu Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen tatil sezonunu açmak için ailesi ile beraber Bodrum’a gitti. Bodrum’da tatil fotoğrafları çektirdi.

Bodrum tatilinde çekildiği fotoğrafı 13 milyon takipçili Instragram hesabından paylaştı. 36 yaşındaki ünlü oyuncu Fahriye Evcen hayranları ile fotoğraf çekildi. Büyüyen karnı ise dikkat çekti.  Geçen günlerde hamilelik haberini veren güzel oyuncunun eşi “Çok heyecanlıyız. Haber daha çok yeni oğlumuz Karan’a söyleme fırsatı olmadı.” dedi. Bebeklerinin cinsiyetinin henüz belli olmadığını söyledi. Burakk Özçivit Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey’i canlandırmaya devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu