Genel

İkinci Kez Evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Yine Ayrılıyor Ayrılık Sebebi Ne?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Ayrılık Nedeni Ne?

İkinci Kez Evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Yine Ayrılıyor Ayrılık Sebebi Ne? Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Ayrılık Nedeni Ne? Düğün hazırlıkları sırasında ayrılık kararı aldıklarını ifade eden futbolcu Gökhan Çıra “Evlilik işini yine beceremedik” ifadelerine yer verdi. Ünlü fenomen Selin Ciğerci ise “Bize saygı duyun, eylül ayında son bulacak” açıklamalarında bulundu.

Ünlü çift 16 Mayıs’ta ikinci kez nikah masasına oturarak ilişkilerini bir şans daha vermişti. Aralarındaki anlaşmazlıklar devam edince çift yine ayrılık kararı aldı. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 2019 yılından kendisinden 12 yaş küçük olan eski futbolcu olan Gökhan Çıra evlilik kararı almıştı. Özel hayatını göz önünde yaşayan ikili geçtiğimiz sene 9 Eylül’de tek celsede ayrılarak şaşırtmıştı. Ayrılığa 4 ay dayanan ve ocak ayında barıştıklarını ilan etmişti. 16 Mayıs’ta ikinci kez nikah masasına oturan çiftin evliliği uzun sürmedi.

Barıştıktan sonra sık sık sosyal medya hesaplarından romantik pozlar paylaşan ikili bir süredir paylaşım yapmıyordu. Bir süredir ayrı tatiller yapan ünlü çiftin ayrılık kararı aldığı belli oldu. Ünlü çift evliliklerini bitirdiklerini duyurdular.

Instagram hesabından paylaşım yapan ikiliden Gökhan Çıra “Biz büyük umutlar içerisinde ikinci kez evlenmiştik. İkinci kez denedik ama evlilik işini beceremedik yine. Selin Ciğerci ile bugün itibarı ile boşanma kararı aldık. Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi olacağız, arkadaşı kalacağız. Bu hassas ve zor kararımıza sizlerin de hassasiyetle yaklaşmasını ve saygı duymasını bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Başarılı fenomen Selin Ciğerci eylül ayında ayrılacaklarını belirtti. “Evlilik yapmak aile kurmak hepsi benim sevdiğim değerler. İki kez denedik biz bunu. Olmadı. Lütfen iki tarafında da ruh haline yakışan bir saygı ile bizden bağımsız bir sebep bulmaya çalışmadan saygı ile bilelim ve geçelim. Hayat devam ediyor ve etmeye devam edecek.” ifadelerine yer verdi. Ayrılık haberini duyurduktan sonra “Çıra” soy ismini Instagram hesabından kaldırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu