Genel

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay Tatilde

Birce Akalay ve yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol bu kez Kaz Dağlarında

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay Tatilde. Geçen haftalarda beraber Bodrum’a giden ünlü isimler bu kez Kaz Dağlarına gittiler. Yakın arkadaş olan İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay “Yine başladık.” notu ile paylaşımda bulundu. Siyah Beyaz Aşk ve Kuş Uçuşu dizilerinde beraber rol alan yakın arkadaşlar son zamanlarda yaptığı tatillerle gündeme geliyorlar.

2017’de dizi setinde başlayan dostlukları halen devam eden ünlü isimler arkadaşları ile beraber Kaz Dağlarına tatil yapmaya gittiler. Keyifli vakit geçiren ünlü isimler o anları sosyal medya hesabından paylaştılar. İbrahim Çelikkol, Birce Akalay ve kendilerine eşlik eden arkadaşları ile beraber fotoğraf çekilip paylaşımda bulundular. Birce Akalay ise İbrahim Çelikkol ile çekildiği kareyi “Yine başladık.” diyerek paylaştı. Geçen haftada beraber Bodrum tatili yapan ikili denizin ve güneşin keyfini çıkarmıştı. Cennet koyunda beraber görüntülenen ikili paylaşımları ile gündeme geldi.

Kader, Yer Gök Aşk, Asi, Ben Onu Çok Sevdim, Küçük Ağa, Hayat Bazen Tatlıdır, Babil, Ağlama Anne, Son Yazi Kuş Uçuşu, Mezarlık gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu aynı zamanda Son Ders: Aşk ve Üniversite, Sizi Seviyorum, Nefes: Vatan Sağolsun, Deliormanlı isimli filmlerde yer almıştı.

İbrahim Çelikkol ise İffet, Merhamet, Reaksiyon, Kördüğüm, Siyah Beyaz Aşk, Muhteşem İkili, Doğduğun Ev Kaderindir, Bir Zamanlar Çukurova, Kuş Uçuşu gibi dizilerde yer aldı. Fetih 1453’de Ulubatlı Hasan’ı canlandırdı. Sadece Sen filminde Ali’ye hayat veren ünlü oyuncu Mesti Aşk’da İskender’i canlandırmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu