Genel

Hilal Altınbilek ve Metin Kara Evleniyor Mu Metin Hara Mesleği Ne?

Metin Hara kaç yaşında, mesleği ne?

Hilal Altınbilek ve Metin Kara Evleniyor Mu Metin Hara Mesleği Ne? Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek sevgilisi Metin Hara ile evleniyor mu?  Bir senedir aşk yaşayan ünlü çift hakkında ortaya atılan iddia şaşırttı. Geçmişte Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara’nın evlilik kararı fazlasıyla dikkat çekti. Peki ünlü oyuncu Hilal Altınbilek ile evlenecek olan Metin Hara kimdir, araştırılmaya başlandı. Metin Hara mesleği nedir, işte detaylar…

Bir senedir ilişkileri tam gaz devam eden Hilal Altınbilek ve Metin Hara evlenme kararı aldılar. 31 yaşındaki Hilal Altınbilek ile 40 yaşındaki Metin Hara evleniyor. Derin Sular, Karagül, Hayatımın Aşkı, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerde yer alan başarılı oyuncu Hilal Altınbilek bir senedir aşk yaşadığı Metin Hara ile evleniyor. Peki ünlü oyuncunun sevgilisi Metin Hara kimdir? Bir zamanlar Adriana Lima ile birlikteliği ile tanınan ünlü isim kim?

METİN HARA KİMDİR?

14 Haziran 1982’de dünyaya gelmiştir. Ünlü isim Metin Hara, İstanbul Üniversitesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim almıştır ve kariyerine bu yönde devam etmiştir. Enerji ile tedavi çalışmalarında kendini geliştirmiştir. Metin Hara 2000 yılından itibaren insanların yaşam dönüşümü hakkında seminerler vermeye ve bireysel seanslar yapmaya başlamıştır.

Dinle Neyden isimli filmin başrolünde yer aldı. 2008 senesinde Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülünü elde etti. Aşkın İstilası isimli bir üçleme çıkardı. Yol, Dem isimli kitaplarını çıkardı. Rüzgar ile Karahindiba, Invasion of Love, İyiliğinn Bilim Hali, İyiliğin Hareket Hali gibi kitapları vardır.

40 yaşında olan ünlü isim 2017-2019 yılları arasında ünlü manken Adriana Lima ile aşk yaşayarak popüler oldu. 1 senedir de ünlü oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşamakta olan Metin Hara sevgilisi ile evlilik kararı aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu