Genel

Hazal Kaya ve Ali Atay’dan Sevindiren Haber Fikret Ali’ye Kardeş Geliyor

Hazal Kaya ve Ali Atay'dan güzel haber

Hazal Kaya ve Ali Atay’dan Sevindiren Haber Fikret Ali’ye Kardeş Geliyor. Başarılı oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay’dan mutlu eden haber geldi. 2019 yılında oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alan ünlü çift ikinci bebeklerinin heyecanını yaşıyorlar. 6 senelik aşkı evlilikle taçlandıran ünlü çift ikinci bebeklerini bekliyorlar.

Yaz aylarında Bozburun’da tatil yapan ünlü çift Fikret Ali’den sonra ikinci bebeklerinin haberi ile sevindiler. Hazal Kaya ve Ali Atay’ın ikinci bebek sevinci magazin gündemine de yansıdı.

Sıla, Acemi Cadı, Genco, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi gibi dizilerde yer alan Hazal Kaya Aşkı Memnu dizisinde canlandırdığı Nihal Ziyagil karakteri ile popülerlik kazandı. Ardından Show Tv ekranlarında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrol oynadı.

Ardından AŞK, Maral En Güzel Hikayem gibi dizilerde yer aldı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Shamless isimli dizinin uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinde Filiz Elibol’u canlandırdı. Ardından Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Misafir dizisinde Gece’yi canlandırdı. Netflix ekranlarında yayınlanan Fantastik türündeki Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide yer almıştır.

Aynı zamanda Çalgı Çengi, Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm, Ay Büyürken Uyuyamam, Mavi Dalga, Bu Son Olsun, İtirazım Var, Kırık Kalpler Bankası, Benden Ne Olur gibi filmlerde yer almıştır.

46 yaşındaki Ali Atay ise İkinci Bahar, 7 Numara, Aşkım Aşkım, Şansa Bak, Şapkadan Babam Çıktı, Cemile, Eşref Saati, Yapma Diyorum, Kılıç Günü, Gönül Ferman Dinlemiyor, Leyla ile Mecnun, Mutlu Ol Yeter, Son Yaz gibi dizilerde yer almıştı.

Artık Çok Geç, Çanta, Ayla, Vay Arkadaş, İyi Seneler Sonra, Limonata, Nuh Tepesi, Türk İşi Dondurma, Cinayet Süsü filmlerinde yer almıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu