Genel

Hande Yener Kimlerin Kolay Kilo Aldığını açıkladı

Hande Yener'den ilginç tespit

Hande Yener Kimlerin Kolay Kilo Aldığını açıkladı. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Hande Yener bayramda konser verdi. Kostümü ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı pembe mini bir tayt üzerinde ayrı renkte tüylü bir büstiyer giyerek dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı turuncu tüylü bir güneş gözlüğü ile kombinini tamamladı. Çağın Kulaçoğlu, Hande Yener’in şarkısına DJ kabininde kendisine eşlik etti. Son zamanlarda giydiği kıyafetler ve tarzı ile olay olan ünlü şarkıcı yaptığı tespit ile magazin gündeminde yer aldı.

Formunu yıllara rağmen koruyan ünlü şarkıcı kilo problemi yaşayan insanlara bir öneride bulundu. Çeşme’de konser veren ünlü isim sahne kostümü ile dikkatleri üzerine çekti. Son dönemlerde şarkıları ile beraber tarzı da fazlasıyla dikkat çekiyordu. Dansçılar ile hem şarkı söyledi hem dans etti. Fiziği ile genç kızları kıskandıran ünlü şarkıcı söylediği bir aşk şarkısının ardından yaptığı tespit ile haber oldu. Yener “Geçmişi unutamayanlar kilo alıyormuş. Yani birinden kopamayanlar kilo almaya müsaitmiş” ifadelerine yer verdi. Ünlü şarkıcı günümüzdeki insanlar mutluluklarını sahte bir şekilde yaşadıklarını dile getirdi. “Bir aplikasyon var herkesin kullandığı, herkesi ağlar bir şekilde gösteriyor. O aslında bizim taa içimizi gösteriyor. Dışarıdan herkes mutlu görünüyor ama iç dünyada her şey yerlerde.” açıklamalarında bulundu.

Çeşme’de tatil mekanlarını dolduran tatilciler konserler boyunca dans ettiler ve bütün günün keyfini çıkardılar. İzmir’in kızlarının güzelliğine değinen ünlü şarkıcı “Erkekler valla yandınız, size hak vermemek olanaksız.” ifadelerine yer verdi.

Senden İbaret, Apayrı, Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor, Sen Yoluna… Ben Yoluma, Hayrola, Mükemmel, Kraliçe, Teşekkürler, Nasıl Delirdim, Hipnoz, Hande’ye neler oluyor, Carpe Diem gibi albümleri çıkarmıştı. Başarılı şarkıcı verdiği konserlerle hayranlarına eşsiz anlar yaşatmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu