Genel

TYT 2022 Kolay Mıydı TYT Sınav Yorumları

TYT 2022 Sınav yorumları

2022 YKS Sınavının TYT oturumu sona erdi. Öğrenciler merakla sınavın nasıl geçtiğini araştırmaya başladılar. 2022 TYT soruları zor muydu, kolay mıydı? YKS Sınav yorumları hakkında merak edilenleri sizler için derledik. 2022 yılı YKS, TYT Oturumu sınav yorumları…

ÖYSM 2022 TYT Oturumunu ülke genelinde tamamladı. Her yıl ÖSYM Tarafından düzenlenen TYT Sınav oturumu hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Öğrencilerin sınav yorumları nasıl, Twitter TYT yorumları…

YKS’nin ilk oturumu sona erdi. Temel yeterlilik sınavı bitince öğrenciler sınav yorumlarını araştırmaya başladı. 2 saat 45 dakika olarak verilen sürede 120 soruyu yanıtlamak için çabaladı. Sınavdan çıkan öğrenciler ilk söylediklerine göre TYT sınavında çok zorlanmadılar. Öğrencilerin sınav yorumları.

TYT 2020 ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

“Matematik beni baya zorladı ama Türkçe çözdüğüm denemelerden daha kolay gelince sevindim. Genel olarak değerlendirmek gerekirse TYT kolaydı.”

“Seçici çok fazla soru vardı özellikle Türkçe’de kafa karıştırıcı yerler vardı ama beni fazla zorlamadı tak tak çözdüm. Adayları arada bırakacak seçenekler matematik testindeydi.”

“Sosyal kolaydı ama sayısalcı olanlar Türkçe’de zorlanmıştır. Barajın kalkması hedefi yüksek olanlar için pek bir şey değiştirmeyecektir.”

“Sayısalcı olmadığım halde matematik bile kolaydı. Bu kadar kolay olması tercih sonuçlarını etkileyebilir.”

“Türkçe geçmiş sınavlara bakılırsa kolaydı. Genel olarak değerlendirirsem güzeldi.”

“Matematik ve Türkçe de kafa karıştırıcı sorular vardı. Tarih ve coğrafya çok zor değildi. Direkt bilgi soruları vardı, yorumla yapılamazdı.”

“Türkçe zorladı ama matematik benim için kolay geçti. Sınav genel olarak fena geçmedi.”

“TYT beni zorlandı, Matematik soruları Türkçe paragraf soruları gibiydi, çok uzundu. Din bilgisinde de zorlandım. Haritalı bir soru vardı onu çözerken coğrafya sorusu gibi geldi, tereddütte kaldığım fazla soru vardı.”

“Sınavda aşırı zorlandım, AYT’ye girmem pek bir şey değiştirmeyecek, mezuna kaldım. Türkçe çok zordu, paragraflar kısa ama kafa karıştırıcıydı. Matematik uzun uzun sorular vardı. Kötü bir sınavdı ama yapan yapmıştır.”

“TYT süre bakımından yetersiz geldi. Son dakikalarda soruları çözmeye çalıştım ama çok boşum kaldı. Matematik iyi geçti ama zaman kaybettim. Sonuç nasıl gelir bilemiyorum.”

“Sınav geçen yıllara göre kolay bir sınavdı. Marmara Üniversitesi istiyorum, inşallah istediğim noktaya gelirim.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu