Genel

Gelinim Mutfakta Nişanlısını Başkası İle Gören Yarışmacı Bayıldı

Gelinim Mutfakta Nişanlısını Başkası İle Gören Yarışmacı Bayıldı. Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta şok eden anlar yaşandı. Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta’da yarışmacı Damla nişanlısını başka bir kadınla videoda gördü. Gözlerine inanamayan Damla üzüntüden bayıldı. Yayına bağlanan nişanlısı Furkan iş görüşmesi için kadınla buluştuğunu belirtti. Nişanlısının üzülmemesi gerektiğini söyledi.

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin Whatsapp’a gelen bir videoyu izletmek için yarışmacılardan Damla’yı çağırdı ve videoyu gösterdi. Damla nişanlısını başka bir kadınla görüştüğünü videodan gördü ve ağlamaya başladı. Üzüntüsünden baygınlık geçiren yarışmacı zar zor kendisine geldi. Yarışmacı Damla’nın ağladığı ve bayıldığı anların ekranların önünde yayınlanması ise büyük tepki topladı.

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Damla gözyaşlarına boğuldu. “Bana bunu yapması o kadar üzdü ki, Aklıma biri geliyor umarım o değildir. Nasıl bir açıklama yapacak bana merak içerisindeyim.” ifadelerine yer verdi. Videodan sonra Damla’nın nişanlısı Furkan yayına bağlanarak hakkındaki iddialara cevap verdi. Furkan, nişanlısına “Ben bugün hep dükkandaydım, iş için biri ile konuştum. Bunu annem de biliyor, dükkan müsait olmadığından kafede görüşmek zorunda kaldım.” dedi. İhanet iddiasını yalanlayan Furkan açıklamasından sonra Damla nişanlısını affetti. Bu olayın daha öncesinde yaşandığını söyleyen Furkan nişanlısına durumu açıkladı. İzleyiciler, o anların televizyonda yayınlanması reyting malzemesi olarak görüldüğü için yayınlandığını iddia ettiler.

Bu olayın ardından Nursel Ergin’e tepkiler geldi. Bu olayı canlı yayında gösterdiği ve özel hayatı ortaya döktüğü için tepkiler büyüdü. Nursel Ergin’in reyting için insanların özel hayatlarını ekranların önüne taşıdığı söylendi. Nursel Ergin’den ise yaşanan olaylardan sonra herhangi bir açıklama gelmedi.

Bazı izleyiciler sosyal medya hesaplarından “Bu videoyu kameraların önünde değil arkasında göstermeliydin. İnsanları zan altında bırakıyorsun, ailelerinin karşısında zor anlar yaşatıyorsun.” şeklinde eleştirdiler. Yarışmacının bayılma anlarının da yayınlanması sebebi ile izleyiciler duruma tepki gösterdiler. Gelini Mutfakta yarışmasında yaşanan olaylar izleyiciyi şok etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu