Genel

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in Bebek Heyecanı Cinsiyeti Belli Mi?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'den bebek açıklaması

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in Bebek Heyecanı Cinsiyeti Belli Mi? Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikinci kez bebek beklediklerini duyurmuşlardı. Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin Osman’ı Burak Özçivit ikinci kez baba oluyor. Son model arabaları ile dikkat çeken ünlü çift Bodrum’da objektiflere takıldı. Üç yaşındaki Karan ile beraber olan çift ikinci çocuk hakkında ne hissettiklerine değindi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit açıklamasına çok heyecanlı olduğunu dile getirdiler. “İnanılmaz bir heyecanının içerisindeyiz. Çok sevindik, o kadar yeni ki Karan’a bile henüz söyleme fırsatımız olmadı. Gördüğünüz üzere yolu şaşırdım kapalı yola girdim.” diyen Burak Özçivit kız mı olsun erkek mi sorularına ise içtenlikle cevap verdi. “Kız veya erkek fark etmez, Biz o modda değiliz. Sağlıklı olsun vatana hayırlı bir evlat olmasını isteriz, bizim için bu yeterli.” ifadelerine yer verdi.

Evcen “Ben zaten uykusuz gecelere çok alışkınım Karan’dan dolayı. Karan ile stajımı yaptım zaten ben.” açıklamalarına yer verdi. 2,5 aylık hamile olduğu bilinen Fahriye Evcen’in çocuğunun cinsiyeti henüz belli değil. 36 yaşındaki ünlü oyuncu Fahriye Evcen Yaprak Dökümü dizisindeki Necla karakteri ile tanınmıştır. Hasret, Veda, Yalancı Bahar, Çalıkuşu, Kurt Seyit ve Şura, Ölene Kadar dizilerinde yer almıştır. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’a hayat verdi. Barış Arduç ile başrol oynamıştır.

Ayrıca Cennet, Aşk Tutulması, Alvin ve Sincaplar 2, Evim Sensin, Aşk Sana Benzer, Sonsuz Aşk isimli filmlerde oynadı. Birçok reklam filminde yer almıştır. 2017 yılında Burak Özçivit ile evlenen Fahriye Evcen’in Karan adında oğlu vardır.

Burak Özçivit ise Küçük Sırlar dizisindeki Çetin karakteri ile tanındı ardından Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Sevda dizilerinde yer aldı. Zarafa, Aşk Sana Benzer, Kardeşim Benim, Kardeşim Benim 2, Can Feda gibi filmlerde yer almıştır. 37 yaşındaki ünlü oyuncu başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu