Genel

Esra Erol Karısı Başka Adamla Evlenen Adamın İsyanı

Esra Erol Mustafa İldemir olayı. Mustafa İldemir ve Adem Şeli yüzleşti

Esra Erol Mustafa İldemir olayı. Mustafa İldemir ve Adem Şeli yüzleşti. Atv ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da programına Yozgat’tan katılan Mustafa İldemir “Cezaevine düştüğümde eşim Vesile İldemir, evli bir adamla beraber davullu zurnalı bir düğün yapmış” şeklindeki sözleri ile olay olmuştu. Canlı yayında karısı Vesile İldemir ile düğün yapan Adem Şenli ile yüzleşti. Canlı yayına polis geldi.

Esra Erol’a başvuruda bulunan Mustafa İldemir iftira sebebi ile cezaevine girdiğini söyleyerek eşinin başka bir adamla evlendiğini dile getirdi. “Benim 2,5 yaşında bir kızım var onu benden almasınlar. Benim tek derdim kızımdır.” ifadelerine yer verdi.

Mustafa İldemir eşinin kendisini aradığını çocuğunu gelip almazsa yurda vereceğini söyledi. “İnanamadım önce, vermez diye düşündüm. Sonra Antalya’dan emniyet arası ve bana çocuğunu gel al dedi. Maddi durumum kötü olduğundan telefonumu satıp Antalya’ya gittim.” dedi. Mustafa İldemir çocuğunun velayetini istediğini daha sonra eşiyle boşanacağını belirtti.

Canlı yayına eşi Vesile İldemir ve Adem Şenli beraber katıldı ve yüzleştiler. Adem Şenli velayeti annesinde olan çocuğu teslim etmediği için polis ekipler tarafından gözlaltına alınmak için götürüldü. Mustafa İldemir “Beni çocuğumdan ayırmayın başka bir şey istemiyorum.” ifadelerine yer vermişti.

Kendisi cezaevindeyken eşi ve yasak aşk yaşadığı Adem Şenli’nin düğün yapmasının üzerine şok olduğunu öyleyen İldemir kızından ayrı kalmak istemediğini, kızının velayetini alınca boşanmak davası açacağını söyledi. “Ablamın eski görümcesiydi biz kaçmak zorunda kaldık. 4,5 senedir evliyiz ama birçok kez ailesinin evine geri gitti. Şubat ayında ise üzerim iftira atıldığı için cezaevine düştüm. Karım bu süreçte annesinin yanındaydı, 10 martta cezaevine girdim ben girince 15 martta Adem ile tanışmış ve 27 martta düğün yapmışlar.” şeklinde konuşarak tüm ülkeyi şaşırtmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu