Genel

Esra Dermancıoğlu’nun Esprili Paylaşımına Seda Sayan’dan Efsane Yorum

Esra Dermancıoğlu'nun paylaşımına Seda Sayan yorumu çok konuşuldu.

Esra Dermancıoğlu’nun Esprili Paylaşımına Seda Sayan’dan Efsane Yorum. Başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Son olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam eden ünlü isim şaşırttı. Son olarak estetik göndermesiyle dikkat çeken Esra Dermancıoğlu’na Seda Sayan  cevap verdi. Yaptığı estetiklerle gündemden düşmeyen Seda Sayan en son göğüslerine slikon taktırmıştı. Sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım yapan Esra Dermancıoğlu ” Çocuklar saçlarımı kuruuturken farkk ettim ki estetiğe çok para vermeyen insanlar varsa bunu uzun süre yaparsanız bu şekilde kalıyor olabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Esra Dermancıoğlu’nun bu paylaşımına yakın arkadaşı Beren Saat gülücük emojisi koyarak cevap verdi. Sanatçı Seda Sayan ise “Seviyorum seni.” şeklinde yorum yaptı. Bir takipçisi ise “Senin bir derdin yok her tarafın estetik zaten Seda Abla” şeklindeki yorumuna Esra Dermancıoğlu’nun cevabı olay oldu. “Şşşşt Seda’ma laf yok.” ifadelerine yer verdi.

Sen Harikasın, Avrupa Yakası, Fatmagül’ün Suçu Ne, Küçük Hesaplar, Doksanlar, Sil Baştan, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Kırgın Çiçekler, Bir Zamanlar Çukurova, Serçe Sarayı, Şahin Tepesi, Kaderimin Oyunu, Bir Küçük Gün Işığı isimli dizilerde yer alan ünlü oyuncu ayrıca Kadın İşi, Hayalet Dayı, Merdiven Baba, Ayla gibi filmlerde de yer aldı. 53 yaşındaki ünlü oyuncu esprili paylaşımları ile sosyal medyada adından söz ettiriyor. Son olarak Seda Sayan ile olan diyaloğu çok konuşuldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu